Világszínvonalú dallal érkezik Vékony Zoli!

2021. 03. 18.

Vérpezsdítő és egyben magával ragadó szerzeménnyel jelentkezik a nemzetközileg is elismert dj/producer. Vékony Zoli ezúttal Amerikába repít minket, ahol a pálmafák árnyékában élvezhetjük a fülbemászó „Lovesong”-ot. Az új track szívdöglesztő éneke és lüktető alapja garancia arra, hogy ebben a 3 és fél percben kiszakadjunk a szürke hétköznapokból.

„N.Y.K.-el azaz Nick Rivera-val egy zenei oldalon ismerkedtem meg. Elküldtem neki a dalt, amire írt egy remek szöveget. Mivel ő Los Angelesben él, elgondolkodtam rajta, hogy talán ott kellene forgatni hozzá klippet”- meséli a producer. A videó klip különlegessége, hogy Zoli ismét beszállt a rendezésbe, engedte, hogy a dal vigye a képet, így egészen Beverly Hillsig ment, hogy megvalósítsa az elképzeléseit. Parádésan sikerült!

„Nem voltam még soha az Államokban, úgyhogy gondoltam összekötöm a munkát egy kis kirándulással. Leszerveztem az "álomautót"  egy Los Angelesi cégnél, aztán az első napokban bejártunk pár helyszínt. Nem akartam puccos helyen forgatni, de nagyon megtetszettek az égig érő pálmafák, mindenképp ilyet képzeltem el a kliphez is. Ezt végül Beverly Hillsben találtunk meg, itt gyönyörű rendezett utcák voltak széles úttal, így nem zavartuk a forgalmat sem”- teszi hozzá. A klipben egy klasszikus „nagyöreg”, egy Cadillac jelenik meg, stílusos, ugyanakkor nem hivalkodó. Zoli szerint ez a dal üzenete is.

„Kifejezetten vicces volt amikor egy Rolls Royce lelassított mellettünk és intett mennyire tetszik neki az autónk!  Direkt nem akartam tipikus "menő" autót sokkal inkább különleges kocsit akartam, hiszen a „Lovesong” is erről szól: ne menő legyél hanem különleges!”- zárja Zoli, aki hozzáteszi, azt is hogy „az összes dalomban elrejtek pozitív üzeneteket, mert azt gondolom az előadóknak óriási felelősségük van az emberek, de legfőképp a nagyon fiatalok "nevelésében", hiszen ők azok, akik "isszák" minden szavát egy "sztárnak".  Például a  "What you like" című dalunkban azt mutattuk meg, hogy ha küzdesz az álmaidért akkor el tudod érni őket”.


A „Lovesong”-ban a Zoli Vígh Arnolddal dolgozott össze, de elárulta azt is, hogy N.Y.K.-el azaz Nick Rivera-val sem utoljára kollaboráltak, már készül a következő slágergyanús szerzemény.

Vékony Zoli klipjei milliós nézettségűek, emellett nem csak idehaza, de nemzetközileg is a műfaj elismert előadója. Munkásságát a rajongók mellett a szakma is értékeli: több hazai elismeréssel, köztük 2015-ben Fonogram-díjjal is jutalmazták „The Way I Do” című felvételéért. Emellett további számos sláger fűződik nevéhez, köztük a „Say Say”, vagy a szintén népszerű „Moments” című kiadvány, legutóbb pedig Calidorával alkotott, a „Mindig nyár” volt a dj/producer első magyar nyelvű szerzeménye. Vékony Zoli írta Majka - Mindenki Táncol c. dalát, de közreműködött Zséda új nagylemezén is. Legutóbbi a rádiókban sokat hallható Deniz - Nem érdekel című dalon dolgozott.


 

MEGOSZTÁS

További hírek

2023. 10. 27.
A Kiscsillagból és Santa Diverből ismert zenész új albuma személyes és hiteles. Ennyi már elég lenne a mai utánérzéssel teli világban, de ezenkívül profi és fülbemászó is.
2024. 03. 16.
A csapat tavalyi jubileumát egy összművészeti est keretein belül a Stefánia Palota - Honvéd Kulturális Központ csodálatos színháztermében ünnepelte.
2024. 03. 09.
A Kiscsillag és a Santa Diver tagja, a Kispál vendégzenésze jövő szerdán koncertezik a Szabó Balázs Bandájából ismert zenészekből szervezett új zenekarával.
2024. 03. 03.
„Egy bulizós éjszakán jelent meg bennünk az ötlet, mi lenne, ha tényleg forgatnánk arról egy klipet, amit csinálni szoktunk, ha együtt vagyunk és elkezdünk táncolni, borozni." A címet egy kommentből kölcsönöztük a YouTube-on.
2024. 03. 03.
Ha szívesen alapítanál nemzetközi zenekart olyan zenészekkel, akikkel a Balatonon találkozol először, és eltöltenél velük öt napot egy koncertműsor összerakásához, jelentkezz a programra március 15-ig!
Iratkozz fel hírlevelünkre és elsőként értesülj a legújabb megjelenésekről, olvass exkluzív zenei híreket és interjúkat, hallgasd meg podcastunkat!

Támogatóink

Partnereink