mztsz.hu
Támogatónk:
nka.hu
youtube.com
twitter.com
facebook.com
Együttműködő partnerünk:
Zeneszöveg Womex

Adatvédelem

Magyar Élőzene Nonprofti Kft. (MÉZ Nonprofit Kft.) a Dalok.hu látogatóinak személyes adatait az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény rendelkezéseinek megfelelőn kezeli. 

Személyes adat közlését csak akkor kérjük, ha a szolgáltatás nyújtásához ez elkerülhetetlen (például vásárlás esetén). Az adatkezelés célja ennek megfelelően az igények kiszolgálása, illetve - a hírlevél vonatkozásában - új ajánlatok megtétele. Az adatok közlését minden esetben megtagadhatod, ezzel együtt, egyes szolgáltatásainkat csak az adatok megküldését követően veheted igénybe. Az oldal böngészése során szerverünk külön figyelmeztetés nélkül tárolja számítógéped IP címét, az általad használt operációs rendszer és  böngésző típusát annak érdekében, hogy vállalt szolgáltatásunkat a lehető legjobb minőségben tudjuk nyújtani számodra. Ezeket az adatokat egy évig őrizzük meg, ezt követően törlésre kerülnek.

Ha az oldalon kínált felvételt bankkártyád segítségével kívánod kifizetni, bankkártyád adataid közvetlenül az OTP Bank Rt. számára adod meg, ezeket az adatokat a Dalok.hu portál üzemeltetője nem ismeri meg. A vásárlással kapcsolatos egyéb adatokat - így a megvásárolt dalok adatait, a megfizetett díj összegét és a választott fizetési módot - a Dalok.hu öt évig őrzi meg.

A szolgáltatott adatokat illetéktelen személy nem ismerheti meg. Adataid biztonságát nem csupán a hálózati kommunikáció során, hanem offline környezetben is megfelelő eszközökkel biztosítjuk. A Vendégkönyv használata során megadott nevedet és e-mail címedet a Dalok.hu portál minden látogatója megismerheti. Az e-mail cím megadása a Vendégkönyv használatához nem kötelező.
 

Az oldalon kezdeményezett vásárláskor, regisztrációkor, vagy regisztrált felhasználó esetén később feliratkozhatsz hírlevelünkre. A hírlevélről - bármilyen korlátozás nélkül - indokolás nélkül bármikor leiratkozhatsz. A leiratkozási kérelmedet az oldalra történő belépést követően bármikor megteheted, vagy e nélkül is az info@dalok.hu e-mail címre küldött üzenettel, vagy a hírlevélben megtalálható leiratkozási link segítségével.

Amennyiben az általunk nyilvántartott bármelyik adatod megváltozna, úgy nyilvántartásunkat - bejelentkezés után - bármikor módosíthatod. Az adatokat más nyilvántartásokkal nem kapcsoljuk össze, harmadik személynek pedig csak akkor adjuk át, ha azt előzetes értesítésünk alapján engedélyezted, vagy ha arra a Dalok.hu üzemeltetőjét jogszabály kötelezi. A regisztráció során megadott személyes adatokat kezdeményezésedre töröljük rendszerünkből. A regisztráció törlésére vonatkozó igényt az info@dalok.hu e-mail címre kérjük eljuttatni.

Az oldalon megtalálható egyes tartalmak megtekinthetőek a Dalok.hu által kifejlesztett MySongs Facebook alkalmazásban is. A MySongs alkalmazás kizárólag akkor jelenik meg a Facebookon, ha azt az érintett zenekar aktiválta saját profilján, illetve engedélyezte az alkalmazás számára a profil alkalmazását. A MySongs útján keletkező adatok kezelésére a jelen adatvédelmi szabályzat alkalmazandó.

Ha személyes adatodat kezeljük, bármikor kérheted, hogy tájékoztassunk az adatkezelésről, kérheted személyes adatait helyesbítését, vagy azok törlését, zárolását. Ha jogaiddal élni kívánsz, kérjük, keress minket az info@dalok.hu e-mail címen. Ha úgy érzed, hogy személyes adataidat jogtalanul kezeljük, jogorvoslatért bírósághoz fordulhatsz, mely eljárásban az adatkezelés jogszerűségét nekünk kell bizonyítanunk.

Az adatvédelmi szabályzatot időről időre felülvizsgáljuk, melyről értesítést küldünk e-mail címedre.

Érvényes 2013. május 6. napjától visszavonásig vagy módosításig.