Rólunk

A Dalok.hu tulajdonosa a Magyar Zeneművészek és Táncművészek Szakszervezete, üzemeltetője az MZTSZ által alapított Magyar Élőzene Nonprofit Kft. A portál 2006 óta működik.

A Dalok.hu a magyar zenészek kezdeményezésére és igényei szerint épülő nonprofit internetes zenei áruház és zeneterjesztő, ahol letöltéssel lehet zenét vásárolni és a zenészekről, kiadványokról szóló információkhoz jutni. 

Két funkciónk van.
Zenebolt ás zenei médium – a Dalok.hu-n a több tízezer, magyar előadók által készített zenét találsz, amelyeket letöltéssel tudsz megvásárolni, MP3 (MPEG1 Audio Layer3, 320 kbps, 44 kHz, illetve MPEG1 Audio Layer3, 192 kbps, 44 kHz)) és FLAC (veszteségmentes tömörítés, 44,1 Khz, 16 bit) formátumban. 
Rendszeresen jelentkezünk hírekkel, hírlevéllel, podcastokkal, hogy naprakész információkkal szolgáljunk a zenei életről és segítsük az eligazodást a kínálatunkban.


Zeneterjesztő – eljuttatjuk partnereink zenéjét minden fontosabb zenei platformra – Spotify, Deezer, Apple Music, iTunes stb. YouTube monetizációval is foglalkozunk.

Iratkozz fel hírlevelünkre és elsőként értesülj a legújabb megjelenésekről, olvass exkluzív zenei híreket és interjúkat, hallgasd meg podcastunkat!

Támogatóink

Partnereink