Hírek

2023. 01. 20.
Kollár-Klemencz László, Péterfy Bori, Sena Dagadu, Sárik Péter, Tarján Zsófi (Honeybeast), Révész Sándor (Piramis), Endrei Dávid (BRAINS / Tudósok), Bohemian Betyars, VENI, Volkova Krisztina (Muzsik és Volkova / Napfonat) és mások mesélnek.
2023. 03. 09.
„Az első díjjal a pénzdíjon kívül teljes olaszországi promóció jár, de számomra a legszebb az ebben, hogy egy magyar nyelven felhangzó dal nyerni tudott egy ilyen erős mezőnyben, a sok angol nyelvű dal között”.
2023. 03. 05.
Új klippel jelentkezett a "The Biebers" zenekar, "1848" címmel, amelyben elképzelték, milyen lenne, „ha Petőfi egy ugrással a jelenbe érkezne, hogy láthassa azt a metropoliszt, ami Budapestből lett.”
2023. 03. 05.
Egy kihívóan őszinte dalt jelentetett meg a "The Carbonfools" zenakar. A „Bird in a Cage” egy szerelmes dal, ami rendhagyó módon nem rózsaszín szemüvegen keresztül szemléli a világot, hanem a féltékenység felől közelíti meg a témát.
2023. 03. 04.
A Dalok.hu terjesztésében jelent meg a fiatal jazz-tehetség saját dalokat tartalmazó albuma. A metropoliszban szabadon kószáló oroszlán, belső nosztalgia vetítés, lezáratlan rémálom – nem akármilyen utazásra invitál minket Lilla.
2023. 03. 03.
A festő-szócsavaró új lemeze egy gyöngyszem. Elemzés helyett idézzük, és mutatunk pár képet is Tamás mágikus-realista világából. Nektek csak a zenét kell hozzá meghallgatnotok.
2023. 02. 23.
A zalaegerszegi születésű énekes-dalíró-szövegíró ANI-t (Varga Ani) gyermekkora óta lenyűgözi a zene világa, hisz ez az a nyelv, amit a legtöbben értünk és érzünk. A most megjelenő debütáló EP-jének „ASPECTS“ címe tudatos választás volt.
Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le a friss eseményekről és akciókról!

Támogatóink

Partnereink