Újra Lemming Program! Jelentkezz az alternatív tehetségkutatóra a Dalok.hu-n.

2022. 04. 04.

A Dalok.hu sokadszorra biztosítja a zenekarok jelentkezéséhez szükséges felületet a Szimpla Lemming Programra. Sőt, különdíjat is ajánl egy befutónak: exkluzív promóciós csomagot. Jelentkezési határidő: április 17.
 
Nagy örömmel hívunk meg benneteket a 2022-es Szimpla Lemming Programra!
A Szimpla Kert 2022 tavaszán újraindítja zenei alternatív tehetségkutatóját, a Lemming Programot. A pályázat nyolc, szakmai bizottság által kiválasztott zenekar számára mentori, fellépési és média megjelenési lehetőséget kínál, továbbá koncertvideó felvételeket és a Dalok.hu oldallal együttműködésben professzionális menedzsmenti és promóciós szolgáltatásokat biztosít.

A Lemming Program 2022-es menete a következő:

-    A Dalok.hu Lemming Program menüjében lehet jelentkezni, 2022 április 17. éjfélig. Ehhez két saját számot kell feltölteni, leírást, fotót és zenekari linkeket.

-    Nyolc zenekar kerül be a Szimpla Lemming Programba, a kiválasztottakkal április 21-től egyeztetünk a részletekkel kapcsolatban.

- A Lemmingek egy teljes estés koncertet tarthatnak a Szimpla Kertben májusban, ahol az egyik dalról egy profi videó is készül.

-    A koncert utáni hétfőn, a Tilos Rádió Budapest Eklektik műsorában beszélgetünk a fellépőkkel, meghallgatjuk egymás zenéjét. 

-    Két kerekasztal beszélgetésen közös értékelést tartunk a Lemming Bizottság tagjaival, akik aztán lehetőségeikhez mérten működnek együtt a zenekarokkal, a kerekasztalon felmerült igények szerint. 

-    Végül összegezzük a kialakult együttműködéseket, hogy melyik zenekarnak jön jól a lemezkiadás, egyéb koncert, menedzsment, részvétel más zenei projektekben, további média megjelenés stb.

-    A Dalok.hu promociós csomagot ajánl egy kiválasztott zenekarnak, amely a következőket tartalmazza: kiemelés az oldalon, interjú a 8000 címre kiküldött hírlevelében és meghívás a Dalok-Galopp rádióműsorába. 

-    Biljarszki Emil részéről egy kiválasztott zenekarnak: egy hónap teljes körű tanácsadás. Területei: zenekari pszichológia, önmenedzselés, zenekari tervezés, felvételkészítés, lemezkiadás, terjesztés, promóció, koncertszervezés.
 
 

A Lemming Bizottság tagjai:
- Biljarszki Emil: 40 éve aktív zenész, a Korai Öröm és a Meszecsinka zenekarokból ismert, zenei menedzser, újságíró, rádióműsorok vezetője, a Dalok.hu szerkesztője.
- Rupaszov Tamás: Trottel Records igazgatója, aktív zenész, turnészervező, lemezkiadó.
- Hoppál Mihály: Zenész, szervező.
- Kríz Eklics: Tilos Rádió Budapest Eclectic szerkesztő, koncertszervező, Club-Mate terjesztő
- Volkova Krisztina - Tilos Rádió, Muzsik és Volkova, Napfonat zenekar, élő lemming 
- Girincsi Fruzsina - Perpetuum zenekar, élő lemming 
- Latorczai Balázs - Szimpla Kert 
- Kovács Andrea - Loyalty to Art.
 
Milyen zenekarok jelentkezését várjuk? 
Akik legalább 60 perces koncertműsorral rendelkeznek, saját zenét játszanak, amely egy saját utat jelöl ki számukra.
Jelentkezz ITT. 
 

MEGOSZTÁS

További hírek

2023. 10. 27.
A Kiscsillagból és Santa Diverből ismert zenész új albuma személyes és hiteles. Ennyi már elég lenne a mai utánérzéssel teli világban, de ezenkívül profi és fülbemászó is.
2024. 03. 16.
A csapat tavalyi jubileumát egy összművészeti est keretein belül a Stefánia Palota - Honvéd Kulturális Központ csodálatos színháztermében ünnepelte.
2024. 03. 09.
A Kiscsillag és a Santa Diver tagja, a Kispál vendégzenésze jövő szerdán koncertezik a Szabó Balázs Bandájából ismert zenészekből szervezett új zenekarával.
2024. 03. 03.
„Egy bulizós éjszakán jelent meg bennünk az ötlet, mi lenne, ha tényleg forgatnánk arról egy klipet, amit csinálni szoktunk, ha együtt vagyunk és elkezdünk táncolni, borozni." A címet egy kommentből kölcsönöztük a YouTube-on.
2024. 03. 03.
Ha szívesen alapítanál nemzetközi zenekart olyan zenészekkel, akikkel a Balatonon találkozol először, és eltöltenél velük öt napot egy koncertműsor összerakásához, jelentkezz a programra március 15-ig!
Iratkozz fel hírlevelünkre és elsőként értesülj a legújabb megjelenésekről, olvass exkluzív zenei híreket és interjúkat, hallgasd meg podcastunkat!

Támogatóink

Partnereink