Trottel a Gödörben és Vilniuszban

2006. 06. 27.
 A májusi Gödörbeli koncerthez képest újra kiegészül a zenekar Todd Williams-szel (Ti, Magyarok, feketeszemmel).  A buli a koncert után az RS-ben folytatódik, mivel az ominózus nap egyben Kardos Rita (tenor és szoprán szaxofon) szülinapja is. A talpalávalót a cseh, brnoi dj. Dusan konecny szolgáltatja,akivel a Bojkovice fesztiválon jött össze az együttes. Ezek után a zenekar júliusban lazul egy kicsit, hogy augusztus elején meg se álljon Lengyelországig sőt először a Trottel pályaafutása során Litvánia fővárosáig Vilniuszig. Legközelebb Budapesten a Trottel  Szigeten lesz nézhető és hallható.
MEGOSZTÁS

További hírek

2023. 10. 27.
A Kiscsillagból és Santa Diverből ismert zenész új albuma személyes és hiteles. Ennyi már elég lenne a mai utánérzéssel teli világban, de ezenkívül profi és fülbemászó is.
2023. 11. 27.
Miviana (dalszerző, énekesnő) miközben a GODFATER vokalistájaként bizonyít, az idei év folyamán megtalálta saját zenei útját is. Ennek első állomása volt az „Égni kell” című dal.
2023. 11. 16.
A jubileumi koncert a Magyar Nemzeti Múzeumban lesz megtartva december 8-án. Közreműködik: Petrás Mária, Balogh Kálmán, Farkas Zoltán Batyu – Tóth Ildikó Fecske.
2023. 11. 14.
Bakelit formájában jelent meg a Belmondo legújabb zenei anyaga, „Királyok kutyái” címmel, amelyen az utóbbi 2-3 év Czutor szerzeményei és négy vadonatúj dal hallható.
2023. 11. 13.
Ferenczi György, Mark & Jason (Mörk), Ágoston Béla (Zuboly), Ripoff Raskolnikov, Szabó Tamás, Szekeres X Barbaró, Pribojszki Mátyás + Takáts Eszter egy exklúzív koncerten. Megisméthetetlen élmény lesz!
Iratkozz fel hírlevelünkre és elsőként értesülj a legújabb megjelenésekről, olvass exkluzív zenei híreket és interjúkat, hallgasd meg podcastunkat!

Támogatóink

Partnereink