Trottel a Gödörben és Vilniuszban

2006. 06. 27.
 A májusi Gödörbeli koncerthez képest újra kiegészül a zenekar Todd Williams-szel (Ti, Magyarok, feketeszemmel).  A buli a koncert után az RS-ben folytatódik, mivel az ominózus nap egyben Kardos Rita (tenor és szoprán szaxofon) szülinapja is. A talpalávalót a cseh, brnoi dj. Dusan konecny szolgáltatja,akivel a Bojkovice fesztiválon jött össze az együttes. Ezek után a zenekar júliusban lazul egy kicsit, hogy augusztus elején meg se álljon Lengyelországig sőt először a Trottel pályaafutása során Litvánia fővárosáig Vilniuszig. Legközelebb Budapesten a Trottel  Szigeten lesz nézhető és hallható.
MEGOSZTÁS

További hírek

2022. 10. 10.
A Moiras Records elfelejtett vagy éppen soha közre nem adott értékes, régi felvételek gondozását vállalt fel. Most egy újabb kincs kerül ki, a Dalok.hu pedig eljuttatja a fő zenei platformokra.
2022. 11. 27.
Énekes, gitáros, de emellett főként dalszerző, és szövegíró angol és magyar nyelven. Játszik gitáron, basszusgitáron, csellón, és egyéb húros hangszereken. Jelenleg két állandó zenekara van...
2022. 11. 22.
Ez a bejegyzés a zenészeknek szól. Itt megosztunk Veletek néhány tapasztalatot és ajánlást ebben a témában, hogy a ti új felvételeitek biztosan akkor és úgy kerüljenek piacra, ahogyan ti szeretnétek.
2022. 11. 21.
Hallgatom a lemezt és mondom a feleségemnek: „Mókuci! Ő az a fickó, akinek a 70. szülinapját ünnepeltük tegnap.” Nem akarja elhinni. Szentül meg van győződve, hogy ebben a korban az embernek már nincs ilyen hangja. Pedig van! 
2022. 11. 16.
A Lemming több-mint-tehetségkutató közösségépítő Program a Dalok.hu közreműködésével jön létre minden évben. Most invitálunk titeket egy fotókiállításra, ahol az utóbbi alkalom zenekarait láthatjátok akcióban.
Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le a friss eseményekről és akciókról!

Támogatóink

Partnereink