Szeretnél külföldön is érvényesülni? Jelentkezz a HOTS mentortáborába

2021. 07. 17.

Nemzetközileg elismert mentorokkal várja a külföldi karriertervezésre nyitott előadók jelentkezését a HOTS (Hungarian Oncoming Tunes) könnyűzenei exportiroda mentortábora. Július 31-ig lehet jelentkezni.

Folytatódik a jelentkezés a külföldi nyitásban gondolkodó, vagy már külföldön is sikeresen szereplő dalszerzők és menedzsereik számára létrehozott mentortáborra, az Outbreakers' Labre (OBL). A tábor új időpontban, négy, nagy tapasztalattal rendelkező külföldi szakember – Victor Conradsson (Believe, Franciaország), Rupert Hollier (UK & European Guild of Music Supervisors / Redfive, Egyesült Királyság), Ida Sällinen (FACTORY 92, Németország) és Andries van Wieren (3S Music Management, Hollandia) – jelenlétében kerül megrendezésre 2021. október 7-11. között.

„A HOTS és a Hangfoglaló Program által életre hívott tábor alapküldetése idén sem változik, elsősorban olyan előadók jelentkezését várjuk, akik már bizonyítottak más országok zenei piacán is. A jelentkezőkből ezúttal is a négy, nemzetközileg elismert mentor választja ki azokat az előadókat, zenekarokat, akiknek aztán a táborban csoportos workshopokon, és személyes mentoring session alkalmakon nyújtanak itthon még nem elérhető háttértudást. Idén kiemelt figyelmet kap az a szempont is, hogy az előadók olyan gyakorlati tudást is kapjanak, amely egy ennyire bizonytalan időszakban segítheti fejlődésüket, érvényesülésüket.” – foglalta össze az idei tábor céljait Nagyová Lucia, a HOTS könnyűzenei exportiroda vezetője.

Az OBL táborában minden előadó maximum két fővel (ajánlottan egy tag és a zenekar menedzsere) képviseltetheti magát, akik a mentorok segítségével fejleszthetik eddigi stratégiájukat, vagy biztosabb alapokra helyezhetik terveiket a külföldi karrierépítésben. A tábor idén visszavárja a korábbi OBL résztvevőket is, hiszen ez a lehetőség számukra is tartogat új dimenziókat.

Jelentkezés ITT.

Forrás: Hangfoglalo.hu

 

MEGOSZTÁS

További hírek

2021. 08. 24.
Az „Anxious” Keck Mária flamenco táncos/énekes és Jaxhe kolumbiai zeneszerző művészi találkozásából jött létre. A sok nemzetiségű részvevő gárda maradandót alkotott, zenében és látványban egyaránt.
2021. 10. 18.
A „NoPiPiNoPie” májusban debütált egy újragondolt gyermekdallal az “ABC 2021”-el. Most megjelent második daluk is.
2021. 10. 12.
A Curtis-diszkográfia hamarosan egy vadonatúj EP-vel gyarapodik: a népszerű rapper egy igazán ütős gengszterközegben használatos kifejezésre, a ’Spíler’-re keresztelte az érkező korongot.
2021. 10. 06.
Megjelent Szabadi Andrea, a Kaan Luum zenekar egyik alapítója, énekes és handpan művész nyolc darabból álló meditációs lemez kollekciója.
2021. 10. 05.
A lemezről bővebben is mesél Ricsipí és Qka MC október 14-én a B32 Galéria és Kultúrtérben, ahol az albumot meghallgathatja a közönség a két rapperrel.
Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le a friss eseményekről és akciókról!

Támogatóink

Partnereink