Szeretnél külföldön is érvényesülni? Jelentkezz a HOTS mentortáborába

2021. 07. 17.

Nemzetközileg elismert mentorokkal várja a külföldi karriertervezésre nyitott előadók jelentkezését a HOTS (Hungarian Oncoming Tunes) könnyűzenei exportiroda mentortábora. Július 31-ig lehet jelentkezni.

Folytatódik a jelentkezés a külföldi nyitásban gondolkodó, vagy már külföldön is sikeresen szereplő dalszerzők és menedzsereik számára létrehozott mentortáborra, az Outbreakers' Labre (OBL). A tábor új időpontban, négy, nagy tapasztalattal rendelkező külföldi szakember – Victor Conradsson (Believe, Franciaország), Rupert Hollier (UK & European Guild of Music Supervisors / Redfive, Egyesült Királyság), Ida Sällinen (FACTORY 92, Németország) és Andries van Wieren (3S Music Management, Hollandia) – jelenlétében kerül megrendezésre 2021. október 7-11. között.

„A HOTS és a Hangfoglaló Program által életre hívott tábor alapküldetése idén sem változik, elsősorban olyan előadók jelentkezését várjuk, akik már bizonyítottak más országok zenei piacán is. A jelentkezőkből ezúttal is a négy, nemzetközileg elismert mentor választja ki azokat az előadókat, zenekarokat, akiknek aztán a táborban csoportos workshopokon, és személyes mentoring session alkalmakon nyújtanak itthon még nem elérhető háttértudást. Idén kiemelt figyelmet kap az a szempont is, hogy az előadók olyan gyakorlati tudást is kapjanak, amely egy ennyire bizonytalan időszakban segítheti fejlődésüket, érvényesülésüket.” – foglalta össze az idei tábor céljait Nagyová Lucia, a HOTS könnyűzenei exportiroda vezetője.

Az OBL táborában minden előadó maximum két fővel (ajánlottan egy tag és a zenekar menedzsere) képviseltetheti magát, akik a mentorok segítségével fejleszthetik eddigi stratégiájukat, vagy biztosabb alapokra helyezhetik terveiket a külföldi karrierépítésben. A tábor idén visszavárja a korábbi OBL résztvevőket is, hiszen ez a lehetőség számukra is tartogat új dimenziókat.

Jelentkezés ITT.

Forrás: Hangfoglalo.hu

 

MEGOSZTÁS

További hírek

2023. 11. 28.
Mintha megtörtént volna a generációs váltás a magyar jazzben. Új, magabiztos nemzedék jött, tisztelik a hagyományokat, de nem tartják be a stílusok közötti határokat. Egyik képviselőjük Orbay Lilla
2024. 04. 12.
Csordás Gábor zongorista az eddigi legnagyobb magyar érintettségű ázsiai jazz-turnéra indul, április 15-27 között Kínában és Japánban összesen kilenc koncerten lép fel.
2024. 04. 02.
A Hub for the Exchange of Music Innovation (HEMI) 10 közép- és délkelet-európai zenei szervezet kezdeményezése, amelyet az Európai Unió Kreatív Európa Programja társfinanszíroz 5 évre.
2024. 04. 02.
Megjelent az új Besh o droM lemez, amelyen a már megszokott balkáni virtuóz dalok mellett gypsy swinget hallunk eszperantó énekkel, marokkói dallamokat és egy Bródy János feldolgozást. Mindezt még rockosabban és nagyon beshodromosan.
2024. 03. 31.
A Konyha zenekar több szerzeménye kelt már önálló életre és lett kapaszkodó emberek életében, a legnagyobb ilyen jellegű utat a Fábián Juli emlékére írt "Földrevaló" című daluk járta be.
Iratkozz fel hírlevelünkre és elsőként értesülj a legújabb megjelenésekről, olvass exkluzív zenei híreket és interjúkat, hallgasd meg podcastunkat!

Támogatóink

Partnereink