Szeretnél külföldön is érvényesülni? Jelentkezz a HOTS mentortáborába

2021. 07. 17.

Nemzetközileg elismert mentorokkal várja a külföldi karriertervezésre nyitott előadók jelentkezését a HOTS (Hungarian Oncoming Tunes) könnyűzenei exportiroda mentortábora. Július 31-ig lehet jelentkezni.

Folytatódik a jelentkezés a külföldi nyitásban gondolkodó, vagy már külföldön is sikeresen szereplő dalszerzők és menedzsereik számára létrehozott mentortáborra, az Outbreakers' Labre (OBL). A tábor új időpontban, négy, nagy tapasztalattal rendelkező külföldi szakember – Victor Conradsson (Believe, Franciaország), Rupert Hollier (UK & European Guild of Music Supervisors / Redfive, Egyesült Királyság), Ida Sällinen (FACTORY 92, Németország) és Andries van Wieren (3S Music Management, Hollandia) – jelenlétében kerül megrendezésre 2021. október 7-11. között.

„A HOTS és a Hangfoglaló Program által életre hívott tábor alapküldetése idén sem változik, elsősorban olyan előadók jelentkezését várjuk, akik már bizonyítottak más országok zenei piacán is. A jelentkezőkből ezúttal is a négy, nemzetközileg elismert mentor választja ki azokat az előadókat, zenekarokat, akiknek aztán a táborban csoportos workshopokon, és személyes mentoring session alkalmakon nyújtanak itthon még nem elérhető háttértudást. Idén kiemelt figyelmet kap az a szempont is, hogy az előadók olyan gyakorlati tudást is kapjanak, amely egy ennyire bizonytalan időszakban segítheti fejlődésüket, érvényesülésüket.” – foglalta össze az idei tábor céljait Nagyová Lucia, a HOTS könnyűzenei exportiroda vezetője.

Az OBL táborában minden előadó maximum két fővel (ajánlottan egy tag és a zenekar menedzsere) képviseltetheti magát, akik a mentorok segítségével fejleszthetik eddigi stratégiájukat, vagy biztosabb alapokra helyezhetik terveiket a külföldi karrierépítésben. A tábor idén visszavárja a korábbi OBL résztvevőket is, hiszen ez a lehetőség számukra is tartogat új dimenziókat.

Jelentkezés ITT.

Forrás: Hangfoglalo.hu

 

MEGOSZTÁS

További hírek

2021. 06. 20.
Dalok-Galopp podcastunkban beszélgettünk a tenger hullámzásáról, egy holokauszt témájú társasjátékról, arról, hogyan lehet szerelembe esni egy zenei szoftverrel és arról is, miért szeret Rozina komolyan játszani.
2021. 07. 22.
A Budapest Park jubileumi 10. születésnapja már magában ünneplésre méltó, azonban az elmúlt időszak mindannyiunkat érintő nehézségeinek múlása még több okot ad az örömre...
2021. 07. 15.
Az immár 41 éves színpadi múlttal büszkélkedő Balaton zenekar igencsak aktívan töltötte a pandémia által rákényszerített kényszerpihenőt. A legfrissebb anyaga Ady versfeldolgozás albumuk. Ez a zenekar ötödik, idén megjelent lemeze.
2021. 07. 15.
A 10. Babel Sound Fesztivált Balatonbogláron, a Balaton partjától 10 percnyi sétára, a mesésen zöld Babel Campben rendezik meg, ahol 6 napon át 4 színpadon világzenei és jazzkoncertek táncszínházi produkciók várják a látogatókat.
2021. 07. 13.
A zenekar 2018 őszén vágott bele a Tears To Freshwater felvételeibe: szokásosnak mondható, hogy útnak indultak, hogy kedvenc észak-olasz kisvárosukban, rutinból rögzítsék az anyagot...
Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le a friss eseményekről és akciókról!

Támogatóink

Partnereink