Megjelent! Varga Zsuzsa – Szusizsu

2023. 01. 27.

Modern diszkó a javából a Dalok.hu terjesztésében ma megjelent három számos EP.

"Úgy szeretem, mikor a fenekem alá halál pontosan pakolod a negyedeket".

Varga Zsuzsa újabb háromdalos anyagot adott ki ma, melyet a „Kibe’ bízzak?”  cím számmal harangozott be 2022. novemberében. Zsuzsa Berlin egyik látványosságánál, a teufelsbergi radarállomásnál vett fel hozzá egy vicces, spontán visalizert. A vágás nélküli kisfilmet az az Umbrella csapat fényelte, effektezte „retrósra”, akikkel anno Zsuzsa Viva Comet díjat kapott legjobb klip kategóriában a 2000-es évek végén. 

Fotó: Hinek-Bodnar Timea

Nem véletlen a retrós képi világ, a dalszerző- énekesnő a Szusizsu című, január 27-én megjelenő EP-jén is megidézi gyerekkori kedvencei stílusait, diszkó, pici oldschool hip-hop és jungle - újragondolva.  Zsuzsa az utóbbi két évben teljesen egyedül írja és hangszereli dalait, a keverés-utómunkában ezúttal Varga Wata Tamás volt segítségére. 

Itt megnézhetitek a klipet:

 

ITT pedig letölthető a három számos EP.

 

"Mikor kicsi voltam, egy sztárnak én is imponáltam,

mondta, Zsuzsi, ezt a dalt neked komponáltam,

Aztán mindig a farkáról beszélt,

valahogy tök máshogy képzeltem el a zenét.

Kit érdekel, hogy az FM, AM frekvenciákon nincs rajta,

Nálam az a DJ adja, aki az ASMR-em előcsalogatja."

MEGOSZTÁS

További hírek

2023. 10. 27.
A Kiscsillagból és Santa Diverből ismert zenész új albuma személyes és hiteles. Ennyi már elég lenne a mai utánérzéssel teli világban, de ezenkívül profi és fülbemászó is.
2024. 03. 16.
A csapat tavalyi jubileumát egy összművészeti est keretein belül a Stefánia Palota - Honvéd Kulturális Központ csodálatos színháztermében ünnepelte.
2024. 03. 09.
A Kiscsillag és a Santa Diver tagja, a Kispál vendégzenésze jövő szerdán koncertezik a Szabó Balázs Bandájából ismert zenészekből szervezett új zenekarával.
2024. 03. 03.
„Egy bulizós éjszakán jelent meg bennünk az ötlet, mi lenne, ha tényleg forgatnánk arról egy klipet, amit csinálni szoktunk, ha együtt vagyunk és elkezdünk táncolni, borozni." A címet egy kommentből kölcsönöztük a YouTube-on.
2024. 03. 03.
Ha szívesen alapítanál nemzetközi zenekart olyan zenészekkel, akikkel a Balatonon találkozol először, és eltöltenél velük öt napot egy koncertműsor összerakásához, jelentkezz a programra március 15-ig!
Iratkozz fel hírlevelünkre és elsőként értesülj a legújabb megjelenésekről, olvass exkluzív zenei híreket és interjúkat, hallgasd meg podcastunkat!

Támogatóink

Partnereink