Cökxpôn Rádió

2006. 06. 09.

A Sziget Ambient Sátorának az előadói minden szerdán 15 órától játszanak a Tilos Rádióban.
2003-tól elindult a Cökxpôn Rádió a Tilos Rádióban (90.3 Mhz), melynek célja a magyarországi és nemzetközi kortárs zeneszerzők, alkotóművészek munkásságának átfogó bemutatása és az aktuális programokról való informálás, heti rendszerességgel, minden szerdán 15-16h.
Cökxpôn Rádió - a pszichedélikus és kísérleti zenék tára. Június 14-én  dj Gordon http://www.beat-it.ini.hu/  játszik.

MEGOSZTÁS

További hírek

2022. 04. 13.
Harcsa Veronika, KRSA, Sena, MC Colombo, Palya Bea, Kardos-Horváth János, Bognár Szilvia, Fekete Bori, Volkova Krisztina, Takáts Eszter, VENI és Varga Veronika kitárulkoznak.
2022. 08. 04.
17. századi magyar szerelmi lírai dalokat tartalmaz a Musica Historica új albuma, amely a Dalok.hu terjesztésében jelent meg. Ezeket a dalokat a zenekar már több éve nagy sikerrel mutatja be szerte a világban.
2022. 08. 02.
Eddig a nemzetközi sztárok sorát tették közzé a Sziget szervezői, de most megérkezett a hazai fellépők legjava is, megújítva a fesztivál magyar zenei koncepcióját és kínálatát.
2022. 08. 02.
A színészként is kiváló énekesnő ma már sikeres előadóvá ért és olyan közönség kedvenc szerzemények futnak neve alatt, mint a „Sosem múlik el”, a Sas Tamás rendezte mozifilm, a „Szinglik éjszakája”...
2022. 08. 01.
Hatodik alkalommal rendezik meg Martonvásáron a Fülesbagoly Tehetségkutatót szeptember 10-én, a Brunszvik-Beethoven Kulturális Központban. A tehetségkutató ideje alatt hangszerkiállítás, utána Szeder-koncert várja az érdeklődőket.
Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le a friss eseményekről és akciókról!

Támogatóink

Partnereink