Cökxpôn Rádió

2006. 06. 09.

A Sziget Ambient Sátorának az előadói minden szerdán 15 órától játszanak a Tilos Rádióban.
2003-tól elindult a Cökxpôn Rádió a Tilos Rádióban (90.3 Mhz), melynek célja a magyarországi és nemzetközi kortárs zeneszerzők, alkotóművészek munkásságának átfogó bemutatása és az aktuális programokról való informálás, heti rendszerességgel, minden szerdán 15-16h.
Cökxpôn Rádió - a pszichedélikus és kísérleti zenék tára. Június 14-én  dj Gordon http://www.beat-it.ini.hu/  játszik.

MEGOSZTÁS

További hírek

2021. 09. 24.
A Tárkány Művek új lemeze a napokban a Dalok.hu-n látta a napvilágot. Most hallhattok róla egy dalt egy olyan videó kíséretében, amelynek a Dalok.hu-n van a premierje.
2022. 01. 10.
A srácok utolsó közös munkája tehát a Walk Alone című kislemez. Az anyag jóval a feloszlás gondolata előtt született meg, ezért most új megvilágításba kerül.
2022. 01. 08.
Darvas Ferenc a legtöbbet foglalkoztatott színházi zeneszerző, aki alkalmi együtteseivel sokszor előadóként is közreműködik. Most a Dalok.hu terjesztésében jelentek meg eddig kiadatlan dalai.
2022. 01. 03.
"Forrongó, változó világunkban így szerettem volna letenni voksomat egy értékrend, egy kultúra mellett! Mivel ezt a művemet is gyerekeknek írtam, fontosnak érzem, az ő nevelésük szem előtt tartását is." 
2021. 12. 30.
A szilveszteri bulik hangulatához tökéletesen passzol a Mr. Alkohol című, eredetileg Szörényi Szabolcs – Bródy János által írt dal új feldolgozása, amelynek videó-premierjét az év utolsó napjaira időzítette a CSILLAGFRÖCCS zenekar.
Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le a friss eseményekről és akciókról!

Támogatóink

Partnereink