Aki járt már Edőbényén, az úgyis megy most is, a többieknek bemutatjuk ezt a különleges fesztivált. A világhírű tokaji bor itt készül. A kicsi és nagyon szép faluban sétálni egyik pincétől a másikig és a legjobb tokaji borokat kóstolgatni önmagában komoly élmény. De ez nem lenne elég ahhoz, hogy mi itt írjunk hírt róla. A plusz a zene, amely most nem egy külön színpadon szól, hanem helyben, a borpincében. Kistehén, Bujdosó Trió, Harcsa Veronika, Misztrál, beszélgetések írókkal, borászokkal, táncház, biciklitúra, diszkó és sok minden más. A programokról bővebben olvass itt. A gasztronómiai kínálat külön kiemelendő. Nem sült kolbász – Hegyalja legjobb éttermei, köztük a nemzetközi szinten is elismert Ős Kaján étterem főznek helyben az egybegyűlteknek.
Minőségi szórakozás – minőségi borozás vár Erdőbényén.
Bor. Mámor. Bénye.
2013. 07. 30.