Megvan a Szimpla Lemming Program nyolc továbbjutója

2022. 04. 25.

Megvan az a nyolc zenekar, akik május folyamán egész estés koncertet adnak a Szimpla Kertben, interjút a TILOS rádióban, koncert felvételt készítenek és kerekasztal beszélgetéseken szervezik tovább az életüket a Lemming Bizottság felajánlásaival, támogatásával.

Egyikük a Dalok.hu promóciós csomagját is kapja majd.

A Szimpla Lemming Program egy élmény alapú alternatív önmenedzser program, melyen a hazai underground hiteles képviselői segítenek kialakítani az egyedi zenekarok saját útját.

Érdemes ellátogatni Lemming koncertekre, a belépés ingyenes, kezdés 20h:

Május 3: Tindia

Május 4: Wave of Sound

Május 10: Cat in a Hat

Május 11: möbius

Május 17: Cataflamingo

Május 18: Stone Sober

Május 24: Puzzls

Május 25: Nuage Project

ITT hallgathatod meg a jelentkezők zenéjét, olvashatsz róluk.

ITT pedig olvashatsz bővebben a Lemming Programról, amelynek mi is része vagyunk.

A képen Stone Sober zenekar.

MEGOSZTÁS

További hírek

2023. 11. 28.
Mintha megtörtént volna a generációs váltás a magyar jazzben. Új, magabiztos nemzedék jött, tisztelik a hagyományokat, de nem tartják be a stílusok közötti határokat. Egyik képviselőjük Orbay Lilla
2024. 04. 12.
Csordás Gábor zongorista az eddigi legnagyobb magyar érintettségű ázsiai jazz-turnéra indul, április 15-27 között Kínában és Japánban összesen kilenc koncerten lép fel.
2024. 04. 02.
A Hub for the Exchange of Music Innovation (HEMI) 10 közép- és délkelet-európai zenei szervezet kezdeményezése, amelyet az Európai Unió Kreatív Európa Programja társfinanszíroz 5 évre.
2024. 04. 02.
Megjelent az új Besh o droM lemez, amelyen a már megszokott balkáni virtuóz dalok mellett gypsy swinget hallunk eszperantó énekkel, marokkói dallamokat és egy Bródy János feldolgozást. Mindezt még rockosabban és nagyon beshodromosan.
2024. 03. 31.
A Konyha zenekar több szerzeménye kelt már önálló életre és lett kapaszkodó emberek életében, a legnagyobb ilyen jellegű utat a Fábián Juli emlékére írt "Földrevaló" című daluk járta be.
Iratkozz fel hírlevelünkre és elsőként értesülj a legújabb megjelenésekről, olvass exkluzív zenei híreket és interjúkat, hallgasd meg podcastunkat!

Támogatóink

Partnereink