Bedurrantja a rekeszizmokat a SzkiTon, ezt a videót nem lehet röhögés nélkül végignézni!

2021. 06. 13.

Kondihimnusszal alapoz meg a beachbody-nak a legendás humorgyáros hármas. A SzkiTon „Fullos a body” címmel szállítja az újabb anyagot, amelyben a fiúk ezúttal is sziporkáztak.
 
„A dalt a konditermek újranyitásának híre inspirálta, illetve a tény, hogy „nyárra legyen mindig fullos a body”. Na, nem pont nekünk, de másoknak igen”- kezdik a fiúk, akik maximális önbizalommal ugrottak bele a projektbe, és vállt-vállnak vetve vették be az izomkolosszusok törzshelyét.

A szemérmetlen csapat nem csak az izmokra ment rá, izzadtak egyet a szaunában és szereztek egy kis alapszínt a szoliban is, persze szigorúan tornadresszben, ami valljuk be, parádésan mutatott rajtuk.
 
„Mielőtt még elkészült volna a dal szövege, már tudtuk, hogy hol szeretnénk rögzíteni a klipet, mindenképp ragaszkodtunk a konditeremhez. A forgatás remekül ment, még annak ellenére is, hogy a tervezett koncepciónk 30 százalékát fel kellett adnunk és improvizálnunk kellett bizonyos jelenetsorokat. Ebben segítségünkre volt Bánk Attila barátunk, aki az operatőr szerepét töltötte be. A vágásnál már tudtuk, hogy elég betegre sikeredett, pont ahogy szerettük volna. Reméljük, hogy a konditermekben kötelezővé teszik a szám hallgatását, természetesen közkívánatra!”- kacsintanak ki.

A „Fullos a body” nem csak képileg, hanem zeneileg is összetett munka. Az alapra tényleg lehet pakolni a súlyokat, pulzáló és intenzív, az ének fülbemászó, szöveg pedig a megszokott 10/10.

A SzkiTon nem titkolt célja, hogy kicsit kimozduljon a virtuális térből. Sokan nem tudják a srácokról, hogy valójában ők, nem csak videos gag-eket készítenek, hanem tehetséges zenei előadók, énekesek, humoristák és színészek. Videósok és kreatív reklám megfejtők. Profizmusuk pedig a klipeken is meglátszik.


 

MEGOSZTÁS

További hírek

2023. 10. 27.
A Kiscsillagból és Santa Diverből ismert zenész új albuma személyes és hiteles. Ennyi már elég lenne a mai utánérzéssel teli világban, de ezenkívül profi és fülbemászó is.
2024. 03. 16.
A csapat tavalyi jubileumát egy összművészeti est keretein belül a Stefánia Palota - Honvéd Kulturális Központ csodálatos színháztermében ünnepelte.
2024. 03. 09.
A Kiscsillag és a Santa Diver tagja, a Kispál vendégzenésze jövő szerdán koncertezik a Szabó Balázs Bandájából ismert zenészekből szervezett új zenekarával.
2024. 03. 03.
„Egy bulizós éjszakán jelent meg bennünk az ötlet, mi lenne, ha tényleg forgatnánk arról egy klipet, amit csinálni szoktunk, ha együtt vagyunk és elkezdünk táncolni, borozni." A címet egy kommentből kölcsönöztük a YouTube-on.
2024. 03. 03.
Ha szívesen alapítanál nemzetközi zenekart olyan zenészekkel, akikkel a Balatonon találkozol először, és eltöltenél velük öt napot egy koncertműsor összerakásához, jelentkezz a programra március 15-ig!
Iratkozz fel hírlevelünkre és elsőként értesülj a legújabb megjelenésekről, olvass exkluzív zenei híreket és interjúkat, hallgasd meg podcastunkat!

Támogatóink

Partnereink