BariLacival együtt énekli az ország, hogy „Féltelek.”

2021. 03. 10.

BariLaci kiemelkedő eredménnyel, két alkalommal is fordulógyőztesként jutott tovább A DAL 2021 döntőjébe „Féltelek.” című felvételével. A zsűrit és a közönséget egyaránt lenyűgözi fantasztikus éneklésével, szívbe markoló dalával és pozitív személyiségével.

A „Féltelek.” óriási népszerűségnek örvend a kicsik és nagyok körében egyaránt. A napokban sorra készültek olyan videók, amin iskolás gyerekek kórusként éneklik az előadó bemutatkozó dalát. A lezárás előtt készült ez a videó is, amin békéscsabai Szeberényi Gusztáv Adolf Evangélikus Általános Iskola másodikos diákjai énekórán gyakorolják BariLaci megható sorait- a tanulók legnagyobb örömére. 

„A gyerekek különösen meghatnak. Nagyon boldog vagyok, amikor ők jeleznek vissza. Ők a legérzőbb lények a Földön. Egyre több ilyen videót kapok, amelyekben ők éneklik a dalomat. Azt tapasztalom, hogy a zene kinyitja a legkisebbek szívét is. Fantasztikus és könnyfakasztó érzés átélni ezt.”- mondta az énekes. A fiatal miskolci zenész első önálló szerzeménye éppen olyan, mint maga a dalszerző: lírikus, kedves, őszinte és hihetetlenül mély érzelmeket tartogat.  A dalt Laci - ahogy a szövegben is szerepel-  megálmodta, majd az azt követő reggel kedvenc hangszerén, a zongoráján írta meg. A különleges ballada hallgatása közben a libabőr és a meghatódás garantált.

Bari Lacit 12 éves korában ismerhették meg a nézők Az ének iskolája című produkcióban, ahol egészen a döntőig menetelt, majd 3 évvel később megmutatta elképesztő tehetségét a Sztárban Sztár + 1 kicsi műsorában is. 
Az énekes-dalszerző nagy utat járt be az első médiaszereplése óta: rengeteget tanult, képezte magát, most pedig elérkezett az idő, hogy rabul ejtse a közönség szívét.

A Miskolci Bartók Béla Zene- és Táncművészeti Szakgimnáziumban jazz zongoristaként végzett, 2018-ben pedig megnyerte Marosvásárhelyen a Nemzetközi Ifjúsági Jazz Verseny és Fesztivált „A legjobb énekes” kategóriában.

BariLacit március 13-án láthatják a Duna Televízió nézői a 19.35-kor kezdődő A Dal 2021 című műsor döntőjében. A szakmai zsűritől legmagasabb pontszámot kapó négy produkcióra szavazhatnak a nézők, amelyikre a legtöbb SMS szavazat érkezik, az lesz 2021-ben az év magyar slágere. Addig is nézzétek meg a legutóbbi előadását az elődöntőből.

 

MEGOSZTÁS

További hírek

2023. 11. 28.
Mintha megtörtént volna a generációs váltás a magyar jazzben. Új, magabiztos nemzedék jött, tisztelik a hagyományokat, de nem tartják be a stílusok közötti határokat. Egyik képviselőjük Orbay Lilla
2024. 04. 12.
Csordás Gábor zongorista az eddigi legnagyobb magyar érintettségű ázsiai jazz-turnéra indul, április 15-27 között Kínában és Japánban összesen kilenc koncerten lép fel.
2024. 04. 02.
A Hub for the Exchange of Music Innovation (HEMI) 10 közép- és délkelet-európai zenei szervezet kezdeményezése, amelyet az Európai Unió Kreatív Európa Programja társfinanszíroz 5 évre.
2024. 04. 02.
Megjelent az új Besh o droM lemez, amelyen a már megszokott balkáni virtuóz dalok mellett gypsy swinget hallunk eszperantó énekkel, marokkói dallamokat és egy Bródy János feldolgozást. Mindezt még rockosabban és nagyon beshodromosan.
2024. 03. 31.
A Konyha zenekar több szerzeménye kelt már önálló életre és lett kapaszkodó emberek életében, a legnagyobb ilyen jellegű utat a Fábián Juli emlékére írt "Földrevaló" című daluk járta be.
Iratkozz fel hírlevelünkre és elsőként értesülj a legújabb megjelenésekről, olvass exkluzív zenei híreket és interjúkat, hallgasd meg podcastunkat!

Támogatóink

Partnereink