Zeneipari háttérmunkások pályázat 2021

2021. 04. 09.

A Fábián Juli Emlékalapítvány nyílt pályázati felhívása zeneipari háttérmunkások számára 2021 tavaszán.

A Fábián Juli Emlékalapítvány újabb pályázatot ír ki a covid-19 járvány, az elmaradt koncertek, rendezvények és a tervezhetetlen szakmai jövő miatt nehéz helyzetbe került zeneipari háttérmunkások (roadok, hang-, video- és fénytechnikusok, sofőrök, tourmanagerek, színpadmesterek, stb.) számára. A keretösszeg alapja a Savethebackstage kampány során összegyűlt összeg, valamint kilenc könnyűzenei produkció (Vad fruttik, Random trip, Szabó Balázs bandája, Jónás Vera, Colorstar, Magashegyi Underground, Carson Coma, Mörk, Saya Noé, Ohnody) által raktárkoncertjeik gázsijából tett személyes felajánlások összege.

Keretösszeg: 5.000.000 ft
A pályázat keretében kiválasztott személyek pénzbeli támogatást kapnak.
Minimális támogatás: 100.000 ft
Maximális támogatás: 300.000 ft
Támogatottak maximális száma: 35 fő
A pályázat beadásának időpontja: 2021. május 1. 24.00 óra
Benyújtás: emailben a palyazat@fabianjuli.hu email címre, pdf formátumban.
Várható döntés: 2021. május 10.
A támogatások folyósításának várható kezdete: a döntéstől számított 15 nap.
Pályázattal kapcsolatos információ kérhető: info@fabianjuli.hu

A pályázat elbírálásában hét fős, a zeneipari háttérterületek elismert szakembereiből összeállított tanácsadó testület segíti az alapítvány kuratóriumát, amelynek tagjai: Böhm Gábor (program menedzser, színpadmester), Németh Márton (hangmérnök), Szicsó Zsolt, Zsidei János “Zsonó”, Porkoláb Tamás “Egér” (Quimby, Budapest Park fénytechnikus), Angerer Attila (turnébusz), Ondecs István (Margaret Island crew manager), Szabó Zsolt (Savethebackstage ötletgazda, színpadmester, tourmanager).

A pályázati adatlap - benne a további információkkal - letölthető az alábbi linkről:
https://fabianjuli.hu/fabian-juli-emlekalapitvany-palyazati-adatlap-2021.docx

Az értékelésben azok a pályázatok vesznek részt, amelyek határidőre, a fenti email címre érkeznek, valamint a formai követelményeknek megfelelnek. A pályázatok beérkezésekor a pályázok az email beérkezését megerősítő üzenetet kapnak. Elutasításban részesülnek azok a pályázatok, amelyek a formai követelményeknek nem felelnek meg, illetve a határidőn túl érkeztek.
 

MEGOSZTÁS

További hírek

2021. 04. 29.
4 millió beadott oltás után az alábbi jogszabályok lesznek érvényesek mindannyiunkra: Jegy megváltásával létszám korlátozás nélkül MEGTARTHATÓ:
2021. 05. 03.
Szeretnénk hozzájárulni ahhoz, hogy csökkenjen a szakadék a zenészek és a szakmai szervezetek, illetve az állami intézmények között. A magyar társadalom nem ismeri el a zenészt, mint szakembert, illetve a zenészséget, mint "valamirevaló" szakmát.
2021. 05. 03.
Major Eszter neve nem csak a szülőknek lehet ismerős, akik leporellóit rongyosra forgatták az esti altatásnál, hanem bizony mindenkinek, hiszen Eszter megannyi dalt írt a hazai zenészvilág krémjének.
2021. 04. 29.
A zene minden falat ledönt, ez derült ki Hajós András és Gyurci, a Down-szindrómás kamasz közös munkája során is. A zenész és a zenerajongó fiú a minap együtt alkottak, és a muzsikálásból egy videó is született.
2021. 04. 29.
A Das Funk tudja hogy kell felrázni egy unalmas szerda estét! Fülbemászó és ritmusos, ugyanakkor elképesztően egyedi hangzás, így lehetne a legjobban összefoglalni a Das Funk legújabb szerzeményét.
Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le a friss eseményekről és akciókról!

Támogatóink

Partnereink