WAN2 fesztivál helyett "BalaTone Fesztivál" 2007 július 18. és 22. között

2007. 01. 27.
Fesztiválok: -1, +1
Tizennégy év után idén már nem rendezik meg a mezőtúri WAN2 Fesztivált.
A fesztiválnak eddig helyet adó mezőtúri strand területén ugyanis gyógyfürdőkomplexumot építenek, újabb helyszínt azonban sajnos nem sikerült találni a városban. Aggodalomra azonban semmi ok, mivel a dél-alföldi fesztivál helyett 2007-ben útjára indul a BalaTONE Fesztivál, melyet Zánkán, az egykori úttörőtábor területén rendeznek meg július 18. és 22. között.
MEGOSZTÁS

További hírek

2023. 10. 27.
A Kiscsillagból és Santa Diverből ismert zenész új albuma személyes és hiteles. Ennyi már elég lenne a mai utánérzéssel teli világban, de ezenkívül profi és fülbemászó is.
2024. 03. 31.
A Konyha zenekar több szerzeménye kelt már önálló életre és lett kapaszkodó emberek életében, a legnagyobb ilyen jellegű utat a Fábián Juli emlékére írt "Földrevaló" című daluk járta be.
2024. 03. 31.
Számtalan újítással rendezik meg az idei Fülesbagoly Tehetségkutató-sorozatot, és minden eddiginél nagyobb nyereményeső hullik a döntős zenekarokra.
2024. 03. 18.
"Sosem élveztem még annyira a számírást. Volt, hogy egész furcsa ötletek is jöttek, de voltam elég bátor, hogy kibontsam". Új magyar-osztrák jazz album a BMC kiadásában.
2024. 03. 17.
Ágoston Béla a kalandozások kora után visszatér a kamaszkori énjéhez és gitáron írt dalokból álló lemezt ad ki. A Budapest Vinyl kiadásában és a Dalok.hu terjesztésében megjelent albumot a gyerekeinek ajánlja.
Iratkozz fel hírlevelünkre és elsőként értesülj a legújabb megjelenésekről, olvass exkluzív zenei híreket és interjúkat, hallgasd meg podcastunkat!

Támogatóink

Partnereink