Visszatért az élet a Parkba

2021. 07. 22.

Visszatért az élet a Parkba - meghosszabbított jubileumi szezonnal és színes programokkal varázsol fesztiválhangulatot a városba a helyszín.

A Budapest Park jubileumi 10. születésnapja már magában ünneplésre méltó, azonban az elmúlt időszak mindannyiunkat érintő nehézségeinek múlása még több okot ad arra, hogy fergeteges hangulat költözzön a Soroksári útra. A hazai és külföldi előadók koncertjei mellett a Park bulisorozatai 4 tánctéren, változatos zenei felhozatallal biztosítják a hajnalig tartó önfeledt szórakozást.

A nyárból már el is telt egy bõ hónap, és a fesztiválhangulat visszatért, a zenekarok, a vendégek szívébe és persze a stábtagok szívébe. Akárcsak a poharak a pultoknál, ugyanúgy telt meg a nagy tánctér lelkes látogatókkal, akik újra a szabad ég alatt ünnepelhették kedvenc előadóik visszatérését. Összesen 614 napot kellett erre várni, de újult erővel tért vissza a Park, és elindította jubileumi tizedik szezonját - a java viszont még hátra van! Mutatjuk, milyen fergeteges koncertekkel várnak még a nyáron!

A július ezzel még nem ér véget, hiszen a Budapest Parkba látogat:
 22-én a Magna Cum Laude
 23-án a Park életében először Ákost köszöntheti a nagyszínpadon. “Nagykorúvá válását” ünnepli születésnapi koncertjén a Punnany Massif 24-én
29-én Ganxsta Zolee és a Kartel szókimondó szövegeitől lesz hangos a Park nagy tánctere. 

Hazánk legnépszerűbb rockzenekara, a 30 éves Tankcsapda ebben az évben három részletben vonultatja fel eddigi életművét a Budapest Park közönségének. Az első évtized teltházas koncertje után:
július 30-án a második évtized slágereire tombolhat a közönség, majd az éjszakai hangulatért a Necc Party lesz a felelős.

Egy dolog biztos! Az élőzene szerelmesei augusztus hónapban sem fognak unatkozni, hiszen egy fergeteges Majka és Curtis #TRIPLAKONCERT fog löketet adni a nyár utolsó hónapjának aug 5.,6., 7-én.
12-én ismét színpadra áll és bemutatja legújabb dalát a Hiperkarma, 13-án Rúzsa Magdi fogja elvarázsolni a Parkba látogatókat, 14-én Bagossy Brothers Company dalait énekelheti egyként a közönség.

Az augusztus második fele is fergeteges fesztiválhangulatot ígér, hiszen egy nemzetközileg ismert zenekarral, a Dubioza Kolektivvel készül közös koncertre a Bohemian Betyars, majd ByeAlex és a Slepp lép a Budapest Park színpadára legnépszerűbb dalaival. A tőle megszokott őrületes hangulatot hozza Krúbi és bemutatja az Ösztönshowt, valamint különleges felállásban színpadra áll a Random Trip egy all-star esemény keretein belül, augusztus 27-én pedig pályafutása során először fogja megénekeltetni a Park közönségét Dzsúdló.

És ez még mindig messze nem minden, hiszen október 16-ig számos hazai és külföldi előadó visz életet a nagyszínpadra. A Park “újra a miénk!”, hiszen az élőzene rajongók, illetve az éjszakai bulizni vágyók újra a csillagos ég alatt élvezhetik a koncerteket a tágas tánctéren, továbbá a fő fellépők után pedig 4 helyszínen folytathatják az önfeledt szórakozást.


Részletes program: www.budapestpark.hu

(fotók:  ruthner o.)

MEGOSZTÁS

További hírek

2023. 11. 28.
Mintha megtörtént volna a generációs váltás a magyar jazzben. Új, magabiztos nemzedék jött, tisztelik a hagyományokat, de nem tartják be a stílusok közötti határokat. Egyik képviselőjük Orbay Lilla
2024. 04. 12.
Csordás Gábor zongorista az eddigi legnagyobb magyar érintettségű ázsiai jazz-turnéra indul, április 15-27 között Kínában és Japánban összesen kilenc koncerten lép fel.
2024. 04. 02.
A Hub for the Exchange of Music Innovation (HEMI) 10 közép- és délkelet-európai zenei szervezet kezdeményezése, amelyet az Európai Unió Kreatív Európa Programja társfinanszíroz 5 évre.
2024. 04. 02.
Megjelent az új Besh o droM lemez, amelyen a már megszokott balkáni virtuóz dalok mellett gypsy swinget hallunk eszperantó énekkel, marokkói dallamokat és egy Bródy János feldolgozást. Mindezt még rockosabban és nagyon beshodromosan.
2024. 03. 31.
A Konyha zenekar több szerzeménye kelt már önálló életre és lett kapaszkodó emberek életében, a legnagyobb ilyen jellegű utat a Fábián Juli emlékére írt "Földrevaló" című daluk járta be.
Iratkozz fel hírlevelünkre és elsőként értesülj a legújabb megjelenésekről, olvass exkluzív zenei híreket és interjúkat, hallgasd meg podcastunkat!

Támogatóink

Partnereink