Új dalok

2006. 08. 30.
Ősztől új dalokkal, köztük saját szerzeményekkel koncertezik a Harcsa Veronika Quartet.
 
 Szeretettel várunk az alábbi szeptemberi koncertjeinkre!
 szept. 1. 20h Budapest, Városháza tér, Szimpla Sátor megnyitó
 szept. 8. 20h Budakalász, Faluház
 szept. 10. 10h A Művészetek Palotájában a Cifra Palota vendégeiként zenélünk
 szept. 16. 18h Budakalász, Omszk-tavi Sörfesztivál
 szept. 16. 23h MOL Jazz Fesztivál, Claro Bisztro, Ráday utca
 
 Bővebb info: www.harcsaveronika.hu
MEGOSZTÁS

További hírek

2023. 10. 27.
A Kiscsillagból és Santa Diverből ismert zenész új albuma személyes és hiteles. Ennyi már elég lenne a mai utánérzéssel teli világban, de ezenkívül profi és fülbemászó is.
2024. 03. 31.
A Konyha zenekar több szerzeménye kelt már önálló életre és lett kapaszkodó emberek életében, a legnagyobb ilyen jellegű utat a Fábián Juli emlékére írt "Földrevaló" című daluk járta be.
2024. 03. 31.
Számtalan újítással rendezik meg az idei Fülesbagoly Tehetségkutató-sorozatot, és minden eddiginél nagyobb nyereményeső hullik a döntős zenekarokra.
2024. 03. 18.
"Sosem élveztem még annyira a számírást. Volt, hogy egész furcsa ötletek is jöttek, de voltam elég bátor, hogy kibontsam". Új magyar-osztrák jazz album a BMC kiadásában.
2024. 03. 17.
Ágoston Béla a kalandozások kora után visszatér a kamaszkori énjéhez és gitáron írt dalokból álló lemezt ad ki. A Budapest Vinyl kiadásában és a Dalok.hu terjesztésében megjelent albumot a gyerekeinek ajánlja.
Iratkozz fel hírlevelünkre és elsőként értesülj a legújabb megjelenésekről, olvass exkluzív zenei híreket és interjúkat, hallgasd meg podcastunkat!

Támogatóink

Partnereink