The Ministers! hírei

2006. 06. 22.
The Ministers! hírei:
Elkészült első videónk a Cut Off című számunkra.
Ugyanezzel a névvel megjelentettük az bemutatkozó EP-nk, amit a már 
félkész állapotban lévő új oldalról szabadon le lehet tölteni:
http://www.theministers.hu/

Elkészültek az egyéb merch cuccok is mint pl: póló, jelvény. 
Hamarosan lehet rendelni az oldalról.
Mivel ingyenes az EP, ezért póló+kislemez+2db jelvényt tartalmazó pack-okat lehet majd vásárolni 2000 Ft-ért.

Wan2-n: Juli 1. Wan2, Pepsi Max színpad 18:20
Játszunk majd a Szigeten: Augusztus 9.  19:00
MEGOSZTÁS

További hírek

2023. 11. 28.
Mintha megtörtént volna a generációs váltás a magyar jazzben. Új, magabiztos nemzedék jött, tisztelik a hagyományokat, de nem tartják be a stílusok közötti határokat. Egyik képviselőjük Orbay Lilla
2024. 07. 06.
„Stílus-magasiskolát mutat be új lemezén a magyar alternatív zenei világ különleges alkotója, Bujdosó János”. „Minden taktusban, minden szólamban ott munkál a kisördög, a hangzás vérforraló”.
2024. 07. 05.
A pályázat célja az, hogy fiatal művészeket és klasszikus zenei szakembereket ösztönözzön újszerű, innovatív, a kor megváltozott igényeire reflektáló projektek megalkotására, valamint a fiatal korosztályt megcélzó újszerű kommunikáció alkalmazására.
2024. 06. 25.
Jubileumi koncertjük után a Halott Pénz a bejövős fesztiválon lép fel. A fesztivál jellege is extra, nem klasszikus „ottalvós”, mint a legtöbb fesztivál, hanem könnyű megközelíthetősége miatt bejárós, azaz „bejövős” fesztivál.
2024. 06. 25.
Gőzerővel zajlanak a klasszikus, nyers rock and roll és a modernebb, dalközpontú garázsrock sajátos keverékét játszó The Trousers hetedik albumának előkészületei.
Iratkozz fel hírlevelünkre és elsőként értesülj a legújabb megjelenésekről, olvass exkluzív zenei híreket és interjúkat, hallgasd meg podcastunkat!

Támogatóink

Partnereink