Suli Buli ? Annál több!

2006. 10. 27.
Ma este fellép SUNSCREEN, utána DJ TITUSZ, HAMVAI P.G. és MR KAUFER. Helyszín: School club (a volt Közgáz pince).
A tegnapelőtti buli olyan jól sikerült, hogy a tudósítónk nem bírt másnap időben megjelenni a munkahelyén. Yellow Spots a sokk&rolljával felkavarta a kedélyeket, Titusz és csapata pedig nem hagyott kétséget afelől, hogy a Carbonfools az egy tánc.

A Yellow Spots, amint éppen vért izzad.
 
 
 
Carbonfoolst csak az öltözőjük felől sikerült lefényképezni, mivel a fotós, a gépe drágaságára hivatkozva, nem volt hajlandó a színpad előtt tartózkodni 

MEGOSZTÁS

További hírek

2021. 09. 24.
A Tárkány Művek új lemeze a napokban a Dalok.hu-n látta a napvilágot. Most hallhattok róla egy dalt egy olyan videó kíséretében, amelynek a Dalok.hu-n van a premierje.
2022. 01. 10.
A srácok utolsó közös munkája tehát a Walk Alone című kislemez. Az anyag jóval a feloszlás gondolata előtt született meg, ezért most új megvilágításba kerül.
2022. 01. 08.
Darvas Ferenc a legtöbbet foglalkoztatott színházi zeneszerző, aki alkalmi együtteseivel sokszor előadóként is közreműködik. Most a Dalok.hu terjesztésében jelentek meg eddig kiadatlan dalai.
2022. 01. 03.
"Forrongó, változó világunkban így szerettem volna letenni voksomat egy értékrend, egy kultúra mellett! Mivel ezt a művemet is gyerekeknek írtam, fontosnak érzem, az ő nevelésük szem előtt tartását is." 
2021. 12. 30.
A szilveszteri bulik hangulatához tökéletesen passzol a Mr. Alkohol című, eredetileg Szörényi Szabolcs – Bródy János által írt dal új feldolgozása, amelynek videó-premierjét az év utolsó napjaira időzítette a CSILLAGFRÖCCS zenekar.
Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le a friss eseményekről és akciókról!

Támogatóink

Partnereink