Strandra fel! (a Deák téren)

2006. 07. 19.
A kiváló zenészekből verbuválódott strandzenekar egy 20 perces vízhangokra elkészített hangjátékot mutat be színházi elemekkel tarkítva. A négy medencezenész különféle kifejlesztett játéktechnikákkal játszik a vízen, egy a színpadon kihangosított, 5 méter átmérőjű medencében. Hol finom és lágy, hol durva és szélsőséges hullámokat keltve. Öntések, bugyborékolás, csobbanások zenéjét egészíti ki a három zenész lüktető ritmusokkal és szférisztikus dallamokkal.

Július 30-tól Augusztus 6-ig minden nap 16.30h-kor a Deák térhez közel, a Városháza Parkban, az SZDSZ sátornál

STRANDRA FEL!

Közreműködők:
Szalai Péter (Colorstar) - gitár
Totti kisasszony (I.O.N.) - basszusgitár
Gergely Papp (I.O.N.) - ütősök
T. Bali (I.O.N.) - víz
Cserepes Milka - víz
Zuzi - víz
Pupilla Pa (Pupilla) - víz
Herczig Balázs - hangmester

MEGOSZTÁS

További hírek

2022. 04. 13.
Harcsa Veronika, KRSA, Sena, MC Colombo, Palya Bea, Kardos-Horváth János, Bognár Szilvia, Fekete Bori, Volkova Krisztina, Takáts Eszter, VENI és Varga Veronika kitárulkoznak.
2022. 09. 15.
Az új MM nagylemez egyszerre dühös, kiábrándult, optimista és filozófikus is egyben, szokás szerint reflektál a jelen történéseire, amelyek éppen elég lehangolóak egy gondolkodó ember számára.
2022. 09. 14.
Alapjaiban könnyedén progresszív, formájában pedig zseniálisan klasszikus. Végtelen lendülettel kombinálja a zenei örökséget és a rögtönzést. Az afrikai varázslók jazz-zenéje ez, amit áthat a kísérletezés öröme.
2022. 09. 10.
Érezni, képpé varázsolni, zenében elmondani. Régi vágású, mégis új, zenei megfogalmazásában finoman lázadó alapállású, különleges hangzású zenei anyag.
2022. 09. 08.
Schwarcz Ádám, azaz Beton.Hofi tavaly még vendégelőadóként mutatkozott be a Park színpadán, idén már főfellépőként invitálja közönségét Citromail Gang Első Országos Találkozóra.
Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le a friss eseményekről és akciókról!

Támogatóink

Partnereink