Strandra fel! (a Deák téren)

2006. 07. 19.
A kiváló zenészekből verbuválódott strandzenekar egy 20 perces vízhangokra elkészített hangjátékot mutat be színházi elemekkel tarkítva. A négy medencezenész különféle kifejlesztett játéktechnikákkal játszik a vízen, egy a színpadon kihangosított, 5 méter átmérőjű medencében. Hol finom és lágy, hol durva és szélsőséges hullámokat keltve. Öntések, bugyborékolás, csobbanások zenéjét egészíti ki a három zenész lüktető ritmusokkal és szférisztikus dallamokkal.

Július 30-tól Augusztus 6-ig minden nap 16.30h-kor a Deák térhez közel, a Városháza Parkban, az SZDSZ sátornál

STRANDRA FEL!

Közreműködők:
Szalai Péter (Colorstar) - gitár
Totti kisasszony (I.O.N.) - basszusgitár
Gergely Papp (I.O.N.) - ütősök
T. Bali (I.O.N.) - víz
Cserepes Milka - víz
Zuzi - víz
Pupilla Pa (Pupilla) - víz
Herczig Balázs - hangmester

MEGOSZTÁS

További hírek

2023. 05. 24.
A Kossuth-díjas, Érdemes művész új albuma parádés zenészgárdát vonultat fel. A kitűzött cél: hangokkal gyógyítani.
2023. 09. 17.
A BMC Records két triólemezzel indítja az őszt: harmadik albumával jelentkezik a Daniel Erdmann alapította, közel tízéves Velvet Revolution, a Palotai Csaba új együttese, a Sunako pedig funk-transz beütésű albummal debütál.
2023. 09. 05.
Martonvásáron zárul az idei Fülesbagoly Tehetségkutató-sorozat szeptember 17-én. A Fejér megyei kisvárosból indult hét éve a könnyűzenei verseny,
2023. 09. 05.
Leural a stressz, vagy életben tartanak az álmaid?   Szeptember tizenötödikén, pénteken érkezik a minőségi rock-bluest képviselő Tornóczky All Access (ifj. Tornóczky Ferenc, Nagy Ricsi, Temesi Berci, Zombori Atus) első albuma...  
2023. 09. 04.
Halott Kígyók, Holnaplányok, Kultivátor, Palánta, Plüssnapalm és a Piresian Beach megmondják a magukét, hangosan és a mai trendekkel nem törődve. A Trottel Records meghallotta és lemezre vette, a Dalok.hu pedig eljuttatja a digitális térbe.
Iratkozz fel hírlevelünkre és elsőként értesülj a legújabb megjelenésekről, olvass exkluzív zenei híreket és interjúkat, hallgasd meg podcastunkat!

Támogatóink

Partnereink