Sonic Bear Punch – „Minden visszaszáll”, itt az új klip

2024. 09. 30.

A Sonic Bear Punch megalakulása Nagy Lajos "Lui" gitáros régóta dédelgetett álma volt. A zenekar története onnantól kezdett el íródni, amikor megkereste Horváth István "Pityesz" énekest és elkezdtek ketten dolgozni az akkorra már megírt pár dalon.

A zenekar 2021-ben mutatta meg magát a nagyvilágnak a "Wonderland" című klippel. Azóta több tagcsere is történt a zenekarban, igaz csak dobos és basszusgitáros fronton, azonban ez az elmúlt 3 évben nem akadályozta a zenekart a megjelenésekben, illetve az alkotói munkában.

Összesen 4 klip (Wonderland, Storm, Disfruta del tempo, Minden visszaszáll), 1 album (Part I: Deep down inside) az a teljesítmény, amely megmutatta a zenekar termékenységét és fenntartotta önmagát a "felszínen".

A 2024-es év egy működőképesebb felállast hozott, ugyanis az élő koncertek ebben az időszakban megsokszorozódtak az előző évekhez képest, így a "több, klip, mint élő koncert" statisztika is megdőlt végre. 

Pár napja jelent meg a Sonic Bear Punch zenekar legújabb klipje "Minden visszaszáll" címmel, de év végéig még várható újabb megjelenés a csapattól, ami körül még elég nagy a titkolódzás. A 2025-ös év első felében az új felállás biztos bemutatkozik, olyan immáron közösen írt dalokkal, mlyeket egy minialbum formájában szeretnének "Pityeszék" megjelentetni. Ezt a megjelenést promótálandó pedig országos körútra indul a zenekar, a tervek szerint egy hasonlóan új anyaggal megjelenő baráti zenekarral.

Élőben november 23-án látható a zenekar a Watch My Dying és az Ørdøg zenekar jubileumi országos turnéjának székesfehérvári állomásán, a Nyolcas Műhelyben. 

Sonic Bear Punch tagjai:
Gábor Béla "Kisbéci" - dob
Horváth István "Pityesz" - ének
Kostyál Viktor - basszusgitár
Nagy Lajos "Lui" - gitár

MEGOSZTÁS

További hírek

2023. 11. 28.
Mintha megtörtént volna a generációs váltás a magyar jazzben. Új, magabiztos nemzedék jött, tisztelik a hagyományokat, de nem tartják be a stílusok közötti határokat. Egyik képviselőjük Orbay Lilla
2024. 10. 13.
Lehet jobb, mint amikor két ember szerelméből születik új zene? És ha ez a két ember két különböző kultúra gyermeke, még izgalmasabb az eredmény.
2024. 10. 08.
2019-ben hódították meg a magyar közönséget, tavaly a Budapest Arénában adtak telt házas koncertet, idén már - közkívánatra - az MVM Dome színpadára tér vissza a Gianluca Ginoble, Piero Barone és Ignazio Boschetto alkotta Il VOLO együttes.
2024. 09. 30.
A southern rock műfajban tevékenykedő Asphalt Horsemen új albummal jelentkezett.
2024. 09. 30.
Virtuóz cimbalomjátékát sok kontinensen ismerik már Miklóst, de most sikerült meglepni mindenkit - egy Beatles, Sting, Seress Rezső és mások népszerű kompozícióit tartalmazó feldolgozáslemezt adott ki.
Iratkozz fel hírlevelünkre és elsőként értesülj a legújabb megjelenésekről, olvass exkluzív zenei híreket és interjúkat, hallgasd meg podcastunkat!

Támogatóink

Partnereink