Sexepil újra!

2006. 08. 01.
A Sexepil zenekar eddigi élete két szakaszból áll. A 80-as évek: Hegyi Zoltán énekes, az alternatívok közt divatos külsejükkel és igényes hangszereléseikkel feltűnő zenekar. A 90-es évek: Mick Ness holland énekes, aki elsőként (és utolsóként) volt képes a magyar szcénában hitelesen összezúzni a felszerelést és saját magát a koncert végére. A legösszeszedettebb „alternatív” zenekar, három sikeres album, nemzetközi siker küszöbe, széthullás.
Most újra itt vannak. Nem azért, hogy eljátsszák a régi slágereket és a nosztalgiázó közönségre mutogatva elmondják, hogy tessék, ők még mindig aktuálisak. Információink szerint új lemez készül, a zenekar tele komoly tervvel. Kezdődik a harmadik szakasz.
Augusztus 10-én a fellépnek a Szigeten, a Wan2 színpadon. Én ott leszek.
MEGOSZTÁS

További hírek

2023. 10. 27.
A Kiscsillagból és Santa Diverből ismert zenész új albuma személyes és hiteles. Ennyi már elég lenne a mai utánérzéssel teli világban, de ezenkívül profi és fülbemászó is.
2024. 03. 31.
A Konyha zenekar több szerzeménye kelt már önálló életre és lett kapaszkodó emberek életében, a legnagyobb ilyen jellegű utat a Fábián Juli emlékére írt "Földrevaló" című daluk járta be.
2024. 03. 31.
Számtalan újítással rendezik meg az idei Fülesbagoly Tehetségkutató-sorozatot, és minden eddiginél nagyobb nyereményeső hullik a döntős zenekarokra.
2024. 03. 18.
"Sosem élveztem még annyira a számírást. Volt, hogy egész furcsa ötletek is jöttek, de voltam elég bátor, hogy kibontsam". Új magyar-osztrák jazz album a BMC kiadásában.
2024. 03. 17.
Ágoston Béla a kalandozások kora után visszatér a kamaszkori énjéhez és gitáron írt dalokból álló lemezt ad ki. A Budapest Vinyl kiadásában és a Dalok.hu terjesztésében megjelent albumot a gyerekeinek ajánlja.
Iratkozz fel hírlevelünkre és elsőként értesülj a legújabb megjelenésekről, olvass exkluzív zenei híreket és interjúkat, hallgasd meg podcastunkat!

Támogatóink

Partnereink