Sexepil újra!

2006. 08. 01.
A Sexepil zenekar eddigi élete két szakaszból áll. A 80-as évek: Hegyi Zoltán énekes, az alternatívok közt divatos külsejükkel és igényes hangszereléseikkel feltűnő zenekar. A 90-es évek: Mick Ness holland énekes, aki elsőként (és utolsóként) volt képes a magyar szcénában hitelesen összezúzni a felszerelést és saját magát a koncert végére. A legösszeszedettebb „alternatív” zenekar, három sikeres album, nemzetközi siker küszöbe, széthullás.
Most újra itt vannak. Nem azért, hogy eljátsszák a régi slágereket és a nosztalgiázó közönségre mutogatva elmondják, hogy tessék, ők még mindig aktuálisak. Információink szerint új lemez készül, a zenekar tele komoly tervvel. Kezdődik a harmadik szakasz.
Augusztus 10-én a fellépnek a Szigeten, a Wan2 színpadon. Én ott leszek.
MEGOSZTÁS

További hírek

2022. 04. 13.
Harcsa Veronika, KRSA, Sena, MC Colombo, Palya Bea, Kardos-Horváth János, Bognár Szilvia, Fekete Bori, Volkova Krisztina, Takáts Eszter, VENI és Varga Veronika kitárulkoznak.
2022. 09. 15.
Az új MM nagylemez egyszerre dühös, kiábrándult, optimista és filozófikus is egyben, szokás szerint reflektál a jelen történéseire, amelyek éppen elég lehangolóak egy gondolkodó ember számára.
2022. 09. 14.
Alapjaiban könnyedén progresszív, formájában pedig zseniálisan klasszikus. Végtelen lendülettel kombinálja a zenei örökséget és a rögtönzést. Az afrikai varázslók jazz-zenéje ez, amit áthat a kísérletezés öröme.
2022. 09. 10.
Érezni, képpé varázsolni, zenében elmondani. Régi vágású, mégis új, zenei megfogalmazásában finoman lázadó alapállású, különleges hangzású zenei anyag.
2022. 09. 08.
Schwarcz Ádám, azaz Beton.Hofi tavaly még vendégelőadóként mutatkozott be a Park színpadán, idén már főfellépőként invitálja közönségét Citromail Gang Első Országos Találkozóra.
Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le a friss eseményekről és akciókról!

Támogatóink

Partnereink