PÁLYÁZATI LEHETŐSÉG szociális támogatásra az Artisjus Zenei Alapítványnál.

2021. 08. 08.

Az ArtisJus ZENEI ALAPÍTVÁNYA meghirdette az idei pályázati felhívásait szociális támogatásra, három témában. 1.) Pályázat szociálisan rászoruló szerzőknek és örökösöknek, 2.) Pályázat nyugdíj-kiegészítésre, 3.) Pályázat családtámogatásra.  Idén már online is kitölthető a pályázati űrlap, és pályázati anyagukat akár teljesen elektronikusan is benyújthatják ügyfélkapu-regisztrációval rendelkező pályázóink.

ÚJ: Küldje be pályázatát online! Elektronikus pályázati űrlap: https://bit.ly/onlinepalyazom

Miért érdemes az online űrlapot választani?
Elkerülhető, hogy hiányos űrlap miatt legyen elutasítva a pályázat, az űrlap figyelmezteti a kötelező mezőkre (hiánypótlásra idén sem lesz lehetőség).
Kényelmesebb és gyorsabb módja az adatok beküldésének.
A kitöltés után létrejövő dokumentumot ügyfélkapun keresztül elláthatja aláírásával, így nincs szükség nyomtatásra. (Ha nincs ügyfélkapu-regisztrációja, akkor hagyományos módon is aláírhatja a pályázati űrlapot.)

Főbb tudnivalók mindhárom pályázati témához: családtámogatás, nyugdíjkiegészítés, rászorultsági támogatás:

A pályázat beérkezésének (tehát nem a feladásának) határideje: 2021. szeptember 14. kedd

Pályázati űrlap online kitöltése: https://bit.ly/onlinepalyazom

Fontos, hogy a kötelező mellékleteket az online űrlap választása esetén is küldeni kell (de ezek érkezhetnek e-mailben is).

Benyújtandó dokumentumok és további részletek: https://bit.ly/palyazom

A benyújtás lehetséges módjai
E-mailben, ügyfélkapu-hitelesítéssel aláírt dokumentumok és beszkennelt mellékletek küldése az info@artisjuszeneialapitvany.hu címre, VAGY
E-mailben, nyomtatás után aláírt űrlap, nyilatkozatok és a kötelező mellékletek beszkennelt verziójának beküldése az info@artisjuszeneialapitvany.hu címre, VAGY
Postán, nyomtatás után aláírt űrlap, nyilatkozatok és kötelező mellékletek küldése az alábbi címre: Artisjus Zenei Alapítvány, 1012 Budapest, Pálya u. 4-6.

1.) Pályázat szociálisan rászoruló szerzőknek és örökösöknek
Anyagi nehézségekkel küzdő, rászoruló szerzőink (illetve örököseik) igényelhetnek idén is támogatást a Zenei Alapítványnál. A szociális rászorultság mellett a szerző életművét is figyelembe veszi az alapítvány az elbírálás során.
Részletes pályázati kiírás: https://bit.ly/szoctam_raszorultsagi

2.) Pályázat nyugdíj-kiegészítésre
Ugyancsak mostantól érhető el nyugdíjkiegészítési támogatás pályázat útján. Igényelheti ezt akkor, ha van bejelentett zeneműve az Artisjusnál, elérte a törvény szerinti általános öregségi nyugdíjkorhatárt és összeférhetetlenség miatt sem zárható ki (ld. a pályázati kiírást).
Részletes pályázati kiírás: https://bit.ly/nyugdijkiegeszito

3.) Pályázat családtámogatásra
Egy vagy több gyermeket eltartó zeneszerzők, szövegírók (ideértve az elhunyt szerző özvegyét) pályázhatnak erre a szociális támogatásra, legfeljebb a gyermek felsőfokú tanulmányai befejezéséig. A támogatás - felsőfokú tanulmányok végzése esetén - legfeljebb 24 éves korig jár.
Részletes pályázati kiírás: https://bit.ly/csaladtam

Kérdés esetén kérjük, keresse az Artisjus Zenei Alapítvány munkatársait:
https://www.artisjus.hu/zenei-alapitvany/kapcsolat/ 
 

MEGOSZTÁS

További hírek

2021. 08. 24.
Az „Anxious” Keck Mária flamenco táncos/énekes és Jaxhe kolumbiai zeneszerző művészi találkozásából jött létre. A sok nemzetiségű részvevő gárda maradandót alkotott, zenében és látványban egyaránt.
2021. 10. 18.
A „NoPiPiNoPie” májusban debütált egy újragondolt gyermekdallal az “ABC 2021”-el. Most megjelent második daluk is.
2021. 10. 12.
A Curtis-diszkográfia hamarosan egy vadonatúj EP-vel gyarapodik: a népszerű rapper egy igazán ütős gengszterközegben használatos kifejezésre, a ’Spíler’-re keresztelte az érkező korongot.
2021. 10. 06.
Megjelent Szabadi Andrea, a Kaan Luum zenekar egyik alapítója, énekes és handpan művész nyolc darabból álló meditációs lemez kollekciója.
2021. 10. 05.
A lemezről bővebben is mesél Ricsipí és Qka MC október 14-én a B32 Galéria és Kultúrtérben, ahol az albumot meghallgathatja a közönség a két rapperrel.
Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le a friss eseményekről és akciókról!

Támogatóink

Partnereink