Olaszországba repíti magyar közönségét az Il Volo

2024. 10. 08.

2019-ben hódították meg a magyar közönséget, tavaly a Budapest Arénában adtak telt házas koncertet, idén már - közkívánatra - az MVM Dome színpadára tér vissza a Gianluca Ginoble, Piero Barone és Ignazio Boschetto alkotta Il VOLO együttes. A crossover műfaj egyik legkiemelkedőbb képviselői, a „popera” világszerte ismert és kedvelt előadói október 10-én lépnek fel Budapesten.

Csodagyerekekként robbantak be a zene világába, pályafutásuk során együtt énekeltek - többek között - Barbara Streisanddal, Eros Ramazzottival, Anastaciaval valamint Plácido Domingoval. Telt házas koncertjeik során sikerrel ötvözik a népszerű operák világát a könnyűzene elemeivel, repertoárjuk pedig rendkívül széles skálán mozog. „Három álmodozó srác vagyunk, mindig nagy projekteken, nagy dobásokon jár az eszünk” – mesélték korábban a fiúk, hozzátéve, hogy koncertjeiken igyekeznek eltalálni az adott ország közönségének ízlését. Szerintük a magyar közönség szívesen érzi magát egy estére Olaszországba, szívesen kóstol bele az olasz életérzésbe, eszerint alakul majd a budapesti programjuk is. Az Il Volo 2024-ben ünnepli 15. évfordulóját, amit egy hosszú, világkörüli turnéval koronáz meg. Ennek az ünnepi hangulatnak lehetünk mi is részesei október 10-én, az MVM Dome-ban. 

Pierce Brosnan egyik kedvence is fellép: Jodok Vuille, művésznevén JODOKCELLO lesz a sztárvendég most csütörtökön az MVM Dome-ban, a világhírű Il Volo koncertjén. A svájci csellóművész több, mint ötmillió követővel bír a közösségi médiában, karrierjének nagy fordulópontja volt, amikor Pierce Brosnan megosztotta Vuille egyik posztját az Instagram-sztorijában. 

Az Il Volo sztárvendége, a 35 éves zenész, Jodok Vuille a klasszikus csellót a világ legnagyobb slágereivel ötvözi, és a közösségi médián keresztül globális rajongótábort épített ki magának. Majd hatmillió követője mellett olyan ismert nevek, mint Pierce Brosnan színész és Alan Walker DJ is lelkesedtek már a klipjeiért. A fordulópont Vuille karrierjében a semmiből jött, amikor Pierce Brosnan, a James Bond-filmek egykori főszereplője megosztotta Vuille egyik posztját az Instagram-sztorijában, melynek következtében egy éjszaka alatt Vuille insta fiókja, a „JODOKCELLO” követőinek száma robbanásszerűen megnőtt. Most itt az alkalom, hogy a hazai közönség is csatlakozhasson a hatalmas rajongótáborhoz. Egy kis ízelítő itt hallható: https://www.youtube.com/watch?v=gxJsU9j5Tmc

Egy duett erejéig a legnépszerűbb észt énekesnő, Elina Nechayeva is csatlakozik a “popera” énekes trióhoz. Nechayeva neve ma már ismerősen cseng a világ számos országában, koncertszólistaként a klasszikus zene szélesebb közönségét és az énekes előadások műértőit is egyaránt magával ragadta őszinte kisugárzásával, játékos könnyedségével és varázslatos hangjával.

Jegyek a Koncertpromo oldalán kaphatók.
 

MEGOSZTÁS

További hírek

2023. 11. 28.
Mintha megtörtént volna a generációs váltás a magyar jazzben. Új, magabiztos nemzedék jött, tisztelik a hagyományokat, de nem tartják be a stílusok közötti határokat. Egyik képviselőjük Orbay Lilla
2024. 10. 13.
Lehet jobb, mint amikor két ember szerelméből születik új zene? És ha ez a két ember két különböző kultúra gyermeke, még izgalmasabb az eredmény.
2024. 09. 30.
A southern rock műfajban tevékenykedő Asphalt Horsemen új albummal jelentkezett.
2024. 09. 30.
Pár napja jelent meg a Sonic Bear Punch zenekar legújabb viedó klipje "Minden visszaszáll" címmel, de év végéig még várható újabb megjelenés.
2024. 09. 30.
Virtuóz cimbalomjátékát sok kontinensen ismerik már Miklóst, de most sikerült meglepni mindenkit - egy Beatles, Sting, Seress Rezső és mások népszerű kompozícióit tartalmazó feldolgozáslemezt adott ki.
Iratkozz fel hírlevelünkre és elsőként értesülj a legújabb megjelenésekről, olvass exkluzív zenei híreket és interjúkat, hallgasd meg podcastunkat!

Támogatóink

Partnereink