Nagyúr - mintha a Dereng találkozna a Tejjel

2021. 08. 04.

A Nagyúr zenekar a Dereng együttes romjain alakult, új dobossal (Szabó Kristóf, ex-VHK, Superunknowns) és új énekessel (Pálinkás Tamás, Atomki, ex-Isten Háta Mögött, ex-Tej). Így újra egy bandában zenél a már nem létező Isten Háta Mögött két alapító tagja. Basszusnál maradt a Derengből Bakos "Baxi " István.
Zenei vonal tekintetében pont olyan, mintha a Dereng találkozna a Tejjel: maradtak a húzós, furcsa riffek, de az összhatás sokkal emészthetőbb, letisztultabb.
2021 júliusában jelent meg az első 4 számos EP, "Arra várok, hogy minden egyes hangból csönd legyen" címmel. Az albumot a Dalok.hu terjeszti.
Erről a kislemezről a Túl rövid című számhoz klip is készült:

A tervek szerint késő ősszel kezdődik a második EP felvétele, ismét négy szám hosszúságban.
A Fekete Zajon augusztus 18-án, a Fishing On Orfűn augusztus 25-én lehet megtekinteni a csapatot élőben.
Budapesten október 16-án lépnek fel az Ördög előzenekaraként, illetve december 16-án a Jazzékiellel.

ITT éred el az albumot az ismert platformokon.
 

MEGOSZTÁS

További hírek

2021. 08. 24.
Az „Anxious” Keck Mária flamenco táncos/énekes és Jaxhe kolumbiai zeneszerző művészi találkozásából jött létre. A sok nemzetiségű részvevő gárda maradandót alkotott, zenében és látványban egyaránt.
2021. 10. 18.
A „NoPiPiNoPie” májusban debütált egy újragondolt gyermekdallal az “ABC 2021”-el. Most megjelent második daluk is.
2021. 10. 12.
A Curtis-diszkográfia hamarosan egy vadonatúj EP-vel gyarapodik: a népszerű rapper egy igazán ütős gengszterközegben használatos kifejezésre, a ’Spíler’-re keresztelte az érkező korongot.
2021. 10. 06.
Megjelent Szabadi Andrea, a Kaan Luum zenekar egyik alapítója, énekes és handpan művész nyolc darabból álló meditációs lemez kollekciója.
2021. 10. 05.
A lemezről bővebben is mesél Ricsipí és Qka MC október 14-én a B32 Galéria és Kultúrtérben, ahol az albumot meghallgathatja a közönség a két rapperrel.
Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le a friss eseményekről és akciókról!

Támogatóink

Partnereink