Mohai Tamás gitárművész és énekes lesz a mai Dalok Galopp vendége a Civil Rádióban!

2021. 05. 26.

A napokban jelent meg Mohai Tamás önéletrajzi könyve, amit ha csak azokra a zenekarokra gondolok ahol a méltán népszerű zeneszerző, előadó, énekes-gitáros az elmúlt negyven évben játszott, vétek lenne nem elolvasni, kiváltkép a pályájuk elején lévő fiatal zenészpalántáknak.

Mai élő Dalok Galolpp műsorunkban, a Civil Rádióban, 15:00 - 16:00- ig Tamás vendégeskedik, ahol meghallgathatjuk az aktuálisan a könyvhöz készült legújabb Mohai Tamás videó klipes nótáját, illetve olyan zenei csemegéket a Faxni, a Háború, a Boom Boom zenekarok repertoárjából, amelyek a hazai zenetörténelem szerves részét képezik évtizedek óta…

MEGOSZTÁS

További hírek

2021. 06. 01.
A Dalok.hu terjesztésében jelenik meg az ethno-techno zenekar debütáló lemeze. Tagjai nem kezdők, magabiztosan fuzionálják a stílusokat, az eredmény slágergyanús.
2021. 06. 08.
Július 4-én Budapesten, a Kobuci Kertben következő állomásához ér a Fülesbagoly Tehetségkutató-sorozat. A nagyszabású könnyűzenei verseny döntőjében 10 produkció lép fel, és közel 30 értékes nyereményért.
2021. 06. 08.
A Fishing on Orfűt nemrég augusztus végére halasztották, de előtte jön a még családiasabb, időutazásra csábító MiniFishing (Friends & Family), amelyet június 17. és 19. között rendeznek meg az orfűi Panoráma Campingben.
2021. 06. 03.
Újra a miénk! - 614 nap után, június 4-én újra megszólal a Budapest Park nagyszínpada. Talán még sosem volt olyan boldog a nyitás pillanata a Budapest Park dolgozói, a fellépő zenészek és a közönség számára, mint idén.
2021. 05. 30.
Úgy fest, végre minden összeáll, hogy ezen a nyáron is feledhetetlen nappalokat és éjszakákat tölthessünk a Plázson, vagy a hazai fesztiválpiac legnagyobb múltú bulikavalkádján, a Szegedi Ifjúsági Napokon...
Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le a friss eseményekről és akciókról!

Támogatóink

Partnereink