Megjelent az IDORU zenekar "Monologue" című új albuma!

2007. 03. 16.
amint rá lehet mondani valami jelzőt, az rögtön cáfolhatóvá is válik.
Azonban ezzel együtt sem holmi erőltetetten eklektikus hottentotta muzsika ez, hanem valami kimondottan kliséveszélyes, mégis eredeti dolog, ami hardcore is, meg punk is, meg simán csak rock is, meg nem is - és csak magyarázni nehéz, hallgatni egyáltalán nem az. Sőt egyre könnyebb, mert ez az új lemez a banda eddigi legjobbja. Bödecs András énekes amolyan "odaadom a szívemet, add te is a tiedet" típusú érzelemkirakat-berendezői tevékenységet művel, a hangszeresek meg jól alápörgetnek, de nemcsak úgy izomból, hanem egészen mívesen. Egyszóval lehet lélekmustrát tartani, és egymás hátára mászni is erre a zenére, de érdemes odafigyelve is meghallgatni. Próbálja ki Ön is mindet!
 
MEGOSZTÁS

További hírek

2023. 10. 02.
Válogatás albummal ünnepli 15. születésnapját a kiadó. Kínálatuk az a ritka eset, amikor az igényes és a hallgatható, mindenki számára befogadható zene egy és ugyanaz.
2023. 11. 16.
A jubileumi koncert a Magyar Nemzeti Múzeumban lesz megtartva december 8-án. Közreműködik: Petrás Mária, Balogh Kálmán, Farkas Zoltán Batyu – Tóth Ildikó Fecske.
2023. 11. 14.
Bakelit formájában jelent meg a Belmondo legújabb zenei anyaga, „Királyok kutyái” címmel, amelyen az utóbbi 2-3 év Czutor szerzeményei és négy vadonatúj dal hallható.
2023. 11. 13.
Ferenczi György, Mark & Jason (Mörk), Ágoston Béla (Zuboly), Ripoff Raskolnikov, Szabó Tamás, Szekeres X Barbaró, Pribojszki Mátyás + Takáts Eszter egy exklúzív koncerten. Megisméthetetlen élmény lesz!
2023. 11. 13.
Egy 1993-ban rögzített koncertet hallgathatunk meg most, ahol Török Ádám mellett Papp Gyula, Tátrai Tibor, Závodi János, Németh Alajos, Kunu László, Németh „Nemecsek” Tamás és Balogh „Szivacs” Jenő álltak a színpadon.
Iratkozz fel hírlevelünkre és elsőként értesülj a legújabb megjelenésekről, olvass exkluzív zenei híreket és interjúkat, hallgasd meg podcastunkat!

Támogatóink

Partnereink