Második Magyar Dorombfesztivál

2006. 07. 21.
A Kecskeméti Ifjúsági Otthonban 2006 augusztus 5-én kerül megrendezésre a Második Magyar Dorombfesztivál.
A fesztivál célja, hogy minnél szélesebb körben megismertesse a világ talan legősibb hangszerét, a dorombot, az érdeklődőkkel és vilászínvonalú zenei produkciókkal szemléltesse, hogy a doromb egyaránt otthon van úgy a belső-ázsiai zenében, mint napjaink, sőt a következő nemzedékek akusztikai világában. 
Két nálunk szereplő művész is részt vesz a fesztiválon - Szálágyi Barnabás (Navrang, a fesztivál szervezője), és Paizs Miklós (Korai Öröm).


MEGOSZTÁS

További hírek

2022. 04. 13.
Harcsa Veronika, KRSA, Sena, MC Colombo, Palya Bea, Kardos-Horváth János, Bognár Szilvia, Fekete Bori, Volkova Krisztina, Takáts Eszter, VENI és Varga Veronika kitárulkoznak.
2022. 09. 25.
Az élőlények megfigyelése köré szőtt történetekből született a francia szaxofonos, Matthieu Donarier sorozata, a Bestiaire, s annak első albuma, az Explorations.
2022. 09. 16.
Hamarosan debütál a Kossuth-, és Jászai Mari-díjas színész Pálmaszív című önálló lemeze, amelyen Kulka János kendőzetlenül tárja elénk belső utazásait.
2022. 09. 15.
Az új MM nagylemez egyszerre dühös, kiábrándult, optimista és filozófikus is egyben, szokás szerint reflektál a jelen történéseire, amelyek éppen elég lehangolóak egy gondolkodó ember számára.
2022. 09. 14.
Alapjaiban könnyedén progresszív, formájában pedig zseniálisan klasszikus. Végtelen lendülettel kombinálja a zenei örökséget és a rögtönzést. Az afrikai varázslók jazz-zenéje ez, amit áthat a kísérletezés öröme.
Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le a friss eseményekről és akciókról!

Támogatóink

Partnereink