Második Magyar Dorombfesztivál

2006. 07. 21.
A Kecskeméti Ifjúsági Otthonban 2006 augusztus 5-én kerül megrendezésre a Második Magyar Dorombfesztivál.
A fesztivál célja, hogy minnél szélesebb körben megismertesse a világ talan legősibb hangszerét, a dorombot, az érdeklődőkkel és vilászínvonalú zenei produkciókkal szemléltesse, hogy a doromb egyaránt otthon van úgy a belső-ázsiai zenében, mint napjaink, sőt a következő nemzedékek akusztikai világában. 
Két nálunk szereplő művész is részt vesz a fesztiválon - Szálágyi Barnabás (Navrang, a fesztivál szervezője), és Paizs Miklós (Korai Öröm).


MEGOSZTÁS

További hírek

2021. 08. 24.
Az „Anxious” Keck Mária flamenco táncos/énekes és Jaxhe kolumbiai zeneszerző művészi találkozásából jött létre. A sok nemzetiségű részvevő gárda maradandót alkotott, zenében és látványban egyaránt.
2021. 10. 18.
A „NoPiPiNoPie” májusban debütált egy újragondolt gyermekdallal az “ABC 2021”-el. Most megjelent második daluk is.
2021. 10. 12.
A Curtis-diszkográfia hamarosan egy vadonatúj EP-vel gyarapodik: a népszerű rapper egy igazán ütős gengszterközegben használatos kifejezésre, a ’Spíler’-re keresztelte az érkező korongot.
2021. 10. 06.
Megjelent Szabadi Andrea, a Kaan Luum zenekar egyik alapítója, énekes és handpan művész nyolc darabból álló meditációs lemez kollekciója.
2021. 10. 05.
A lemezről bővebben is mesél Ricsipí és Qka MC október 14-én a B32 Galéria és Kultúrtérben, ahol az albumot meghallgathatja a közönség a két rapperrel.
Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le a friss eseményekről és akciókról!

Támogatóink

Partnereink