“Ki kellett írnom magamból” - egy kapcsolat története

2022. 06. 27.

RedHed - Egy másik dimenzió. A Coldlife kiadó gondozásában és a Dalok.hu terjesztésében jelent meg ez a poszt-szerelmi koncept album.
 
A Kaain néven már ismert előadó művészi nevet váltott, és ehhez talán az általa elmesélt történet is hozzájárult.

 
“Az elmúlt 9 évben jó pár alkalommal gondoltam arra, hogy egy album formájában jobban ki lehetne bontani bizonyos gondolatokat, érzelmeket. De mindig az volt ezzel a problémám, hogy mire eljutottam volna a 3. dalig az első már aktualitását vesztette a számomra.
 
Ezúttal viszont úgy éreztem, hogy ezt a kerek történetet csak ebben a formában tudom kibontani, elkezdeni, belemélyülni, és végül lezárni. Aki kellő figyelemmel hallgatja az albumon szereplő dalokat az észre fogja venni, hogy szépen fokozatosan egymásba épülnek. Minden dal megágyaz a következőnek. A dalok az előző kapcsolatomat és a menyasszonyom elvesztését dolgozzák fel és ez egy olyan fájdalom, amellyel már együtt kell élnem. Tehát ki kellett írnom magamból. Így az "Egy másik dimenzó" kislemezem mindig emlékeztetni fog rá, hogy mi volt az amit elrontottam és arra, hogy talán létezik egy másik világban egy másik élet, ahol még boldogok lehetünk.”

A Dalok.hu terjesztésében megjelent albumot ITT találod a digitális platformokon és ITT töltheted le eredeti minőségben.
 

MEGOSZTÁS

További hírek

2022. 04. 13.
Harcsa Veronika, KRSA, Sena, MC Colombo, Palya Bea, Kardos-Horváth János, Bognár Szilvia, Fekete Bori, Volkova Krisztina, Takáts Eszter, VENI és Varga Veronika kitárulkoznak.
2022. 08. 01.
Hatodik alkalommal rendezik meg Martonvásáron a Fülesbagoly Tehetségkutatót szeptember 10-én, a Brunszvik-Beethoven Kulturális Központban. A tehetségkutató ideje alatt hangszerkiállítás, utána Szeder-koncert várja az érdeklődőket.
2022. 08. 01.
A Sziget legújabb helyszíne a DropYard, ami elsősorban a hip-hop és rap rajongóknak válhat törzshelyévé. A koncepció részben hasonlít az Európa Színpad programjához,
2022. 07. 26.
Alább megosztjuk a Music Hungary felhívását. Bármilyen egyéb kreatív ötlet is jöhet, ha támad ilyenetek, küldjétek el az info@dalok.hu-ra, megosztjuk azt is. A következő egy hónapban nagyon fontos közösen fellépni a KATA törvény ellen!
2022. 07. 20.
Az ötszörös platina lemezes világhírű lantművész Omar Bashir Magyarországon született. Édesapja (Munir Bashir elismerten a világ legjobb lantművésze volt) révén iraki származású Úd-zenészek leszármazottja.
Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le a friss eseményekről és akciókról!

Támogatóink

Partnereink