“Ki kellett írnom magamból” - egy kapcsolat története

2022. 06. 27.

RedHed - Egy másik dimenzió. A Coldlife kiadó gondozásában és a Dalok.hu terjesztésében jelent meg ez a poszt-szerelmi koncept album.
 
A Kaain néven már ismert előadó művészi nevet váltott, és ehhez talán az általa elmesélt történet is hozzájárult.

 
“Az elmúlt 9 évben jó pár alkalommal gondoltam arra, hogy egy album formájában jobban ki lehetne bontani bizonyos gondolatokat, érzelmeket. De mindig az volt ezzel a problémám, hogy mire eljutottam volna a 3. dalig az első már aktualitását vesztette a számomra.
 
Ezúttal viszont úgy éreztem, hogy ezt a kerek történetet csak ebben a formában tudom kibontani, elkezdeni, belemélyülni, és végül lezárni. Aki kellő figyelemmel hallgatja az albumon szereplő dalokat az észre fogja venni, hogy szépen fokozatosan egymásba épülnek. Minden dal megágyaz a következőnek. A dalok az előző kapcsolatomat és a menyasszonyom elvesztését dolgozzák fel és ez egy olyan fájdalom, amellyel már együtt kell élnem. Tehát ki kellett írnom magamból. Így az "Egy másik dimenzó" kislemezem mindig emlékeztetni fog rá, hogy mi volt az amit elrontottam és arra, hogy talán létezik egy másik világban egy másik élet, ahol még boldogok lehetünk.”

A Dalok.hu terjesztésében megjelent albumot ITT találod a digitális platformokon és ITT töltheted le eredeti minőségben.
 

MEGOSZTÁS

További hírek

2023. 05. 24.
A Kossuth-díjas, Érdemes művész új albuma parádés zenészgárdát vonultat fel. A kitűzött cél: hangokkal gyógyítani.
2023. 09. 17.
A BMC Records két triólemezzel indítja az őszt: harmadik albumával jelentkezik a Daniel Erdmann alapította, közel tízéves Velvet Revolution, a Palotai Csaba új együttese, a Sunako pedig funk-transz beütésű albummal debütál.
2023. 09. 05.
Martonvásáron zárul az idei Fülesbagoly Tehetségkutató-sorozat szeptember 17-én. A Fejér megyei kisvárosból indult hét éve a könnyűzenei verseny,
2023. 09. 05.
Leural a stressz, vagy életben tartanak az álmaid?   Szeptember tizenötödikén, pénteken érkezik a minőségi rock-bluest képviselő Tornóczky All Access (ifj. Tornóczky Ferenc, Nagy Ricsi, Temesi Berci, Zombori Atus) első albuma...  
2023. 09. 04.
Halott Kígyók, Holnaplányok, Kultivátor, Palánta, Plüssnapalm és a Piresian Beach megmondják a magukét, hangosan és a mai trendekkel nem törődve. A Trottel Records meghallotta és lemezre vette, a Dalok.hu pedig eljuttatja a digitális térbe.
Iratkozz fel hírlevelünkre és elsőként értesülj a legújabb megjelenésekről, olvass exkluzív zenei híreket és interjúkat, hallgasd meg podcastunkat!

Támogatóink

Partnereink