Kex: Let’s Cake - eddig kiadatlan Kex felvételek!

2022. 10. 10.

A Moiras Records elfelejtett vagy éppen soha közre nem adott értékes, régi felvételek gondozását vállalt fel. Most egy újabb kincs kerül ki, a Dalok.hu pedig eljuttatja a fő zenei platformokra.
 
A magyar beatzene egyik legendája az együttes, amely 1968 decemberében alakult és 1972-ig működött. Baksa-Soós János volt a frontember, a klasszikus felállás tagja volt még Bianki Iván, Doleviczényi Miklós, Imre Attila és Kisfaludy András. Koncertjeikre jellemző volt az állandó improvizatív készség mind a zenében, mind a színpadi show-ban. Pályafutásuk során egyetlen kislemezt rögzítettek és pár rádiófelvételük készült. Albumunk az első, csak archív felvételeket tartalmazó válogatás a fennmaradt magánfelvételeikből, közöttük olyan legendás számokkal, mint a Tiszta szívvel, a Zöld-sárga vagy a Csillagok, ne ragyogjatok.

Az albumot ITT tudod letölteni.
ITT pedig megtalálod az ismert platformokon.

MEGOSZTÁS

További hírek

2023. 05. 24.
A Kossuth-díjas, Érdemes művész új albuma parádés zenészgárdát vonultat fel. A kitűzött cél: hangokkal gyógyítani.
2023. 09. 17.
A BMC Records két triólemezzel indítja az őszt: harmadik albumával jelentkezik a Daniel Erdmann alapította, közel tízéves Velvet Revolution, a Palotai Csaba új együttese, a Sunako pedig funk-transz beütésű albummal debütál.
2023. 09. 05.
Martonvásáron zárul az idei Fülesbagoly Tehetségkutató-sorozat szeptember 17-én. A Fejér megyei kisvárosból indult hét éve a könnyűzenei verseny,
2023. 09. 05.
Leural a stressz, vagy életben tartanak az álmaid?   Szeptember tizenötödikén, pénteken érkezik a minőségi rock-bluest képviselő Tornóczky All Access (ifj. Tornóczky Ferenc, Nagy Ricsi, Temesi Berci, Zombori Atus) első albuma...  
2023. 09. 04.
Halott Kígyók, Holnaplányok, Kultivátor, Palánta, Plüssnapalm és a Piresian Beach megmondják a magukét, hangosan és a mai trendekkel nem törődve. A Trottel Records meghallotta és lemezre vette, a Dalok.hu pedig eljuttatja a digitális térbe.
Iratkozz fel hírlevelünkre és elsőként értesülj a legújabb megjelenésekről, olvass exkluzív zenei híreket és interjúkat, hallgasd meg podcastunkat!

Támogatóink

Partnereink