Kex: Let’s Cake - eddig kiadatlan Kex felvételek!

2022. 10. 10.

A Moiras Records elfelejtett vagy éppen soha közre nem adott értékes, régi felvételek gondozását vállalt fel. Most egy újabb kincs kerül ki, a Dalok.hu pedig eljuttatja a fő zenei platformokra.
 
A magyar beatzene egyik legendája az együttes, amely 1968 decemberében alakult és 1972-ig működött. Baksa-Soós János volt a frontember, a klasszikus felállás tagja volt még Bianki Iván, Doleviczényi Miklós, Imre Attila és Kisfaludy András. Koncertjeikre jellemző volt az állandó improvizatív készség mind a zenében, mind a színpadi show-ban. Pályafutásuk során egyetlen kislemezt rögzítettek és pár rádiófelvételük készült. Albumunk az első, csak archív felvételeket tartalmazó válogatás a fennmaradt magánfelvételeikből, közöttük olyan legendás számokkal, mint a Tiszta szívvel, a Zöld-sárga vagy a Csillagok, ne ragyogjatok.

Az albumot ITT tudod letölteni.
ITT pedig megtalálod az ismert platformokon.

MEGOSZTÁS

További hírek

2022. 06. 28.
Nuage Project kapta meg a Dalok.hu díjat a nemrég lezárult Lemming Program Tehetségkutatón. A tehetségkutató a saját útjukat járó zenekaroknak biztosítót stúdiót, fellépési lehetőséget, szakmai segítséget és tanácsadást.
2022. 11. 28.
A 12 legszebb magyar irredenta dalt korszerű zenei alapokon, szimfonikus zenekarra hangszerelve, kiváló előadóművészek előadásában adta ki a várpalotai Trianon Múzeum.
2022. 11. 27.
Énekes, gitáros, de emellett főként dalszerző, és szövegíró angol és magyar nyelven. Játszik gitáron, basszusgitáron, csellón, és egyéb húros hangszereken. Jelenleg két állandó zenekara van...
2022. 11. 22.
Ez a bejegyzés a zenészeknek szól. Itt megosztunk Veletek néhány tapasztalatot és ajánlást ebben a témában, hogy a ti új felvételeitek biztosan akkor és úgy kerüljenek piacra, ahogyan ti szeretnétek.
2022. 11. 21.
Hallgatom a lemezt és mondom a feleségemnek: „Mókuci! Ő az a fickó, akinek a 70. szülinapját ünnepeltük tegnap.” Nem akarja elhinni. Szentül meg van győződve, hogy ebben a korban az embernek már nincs ilyen hangja. Pedig van! 
Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le a friss eseményekről és akciókról!

Támogatóink

Partnereink