Kaain & Zorall – „toll meg papír, a hozzá illő zenei alap és már is kész egy ilyen dal”

2021. 08. 26.

Bemutatjuk a Coldlife Records által képviselt duót és a „Várj” című dalukat. Érzelmes alapok, párkapcsolati kérdések rapbe foglalva. Átadjuk a szót az előadóknak.

„A legelső közös dal 2014-ben volt, amikor Kaain akkori csapatával, a Vakvágánnyal közösen megalkották Zorallal az "Emlékezz rám” című számot, aminek az instrumentálját szintén Zorall pakolta alá. Még ennek az évnek a végén jött az első Kaain és Zorall közös dal, ami a „Csak egy álom” címet kapta. Ebből elindulva egy közös lemez is szóba került akkoriban, de valahogy mind a kettejüket más fele sodorta az élet. Néha egy-egy közreműködés azért felütötte a fejét, de a csapat, mint olyan csak később, 2020 októberében alakult.

Az egész abból indult, hogy Kaain egy HCK instrumentál keretein belül felkérte Zorallt egy featre, és Zorall a stúdió felvételt követően kijelentette, hogy a következő dalt is együtt fogják megcsinálni. Innentől indult el az a Kaain & Zorall formáció, ami a mai napig is él. Kisebb fellépéseink voltak úgy 5 évvel ezelőtt, de tervezzük újra feléleszteni ezt a részét a dolognak.


 
Kaain & Zorall – Várj

Elsősorban az ihlette a dalt, hogy az instrumentál, amit a Fine Line Records készített ennyi érzelemmel van átitatva. Maga a szöveg igazából a belső lelki vívódásainkat tükrözi, de ehhez az is kellett, hogy valami a felszínre hozza őket. Sokszor nehéz egy adott dologról beszélni, főleg, ha egy párkapcsolatról van szó és a vele együtt járó gondokkal, ilyenkor jön az a verzió, hogy toll meg papír, a hozzá illő zenei alap és már is kész egy ilyen dal. Aki volt már hasonló helyzetben az átérzi, a többiek csak mocskolódnak."

Töltsd le a dalt ITT, vagy hallgasd az ismert platformokon.


 

MEGOSZTÁS

További hírek

2021. 08. 24.
Az „Anxious” Keck Mária flamenco táncos/énekes és Jaxhe kolumbiai zeneszerző művészi találkozásából jött létre. A sok nemzetiségű részvevő gárda maradandót alkotott, zenében és látványban egyaránt.
2021. 10. 18.
A „NoPiPiNoPie” májusban debütált egy újragondolt gyermekdallal az “ABC 2021”-el. Most megjelent második daluk is.
2021. 10. 12.
A Curtis-diszkográfia hamarosan egy vadonatúj EP-vel gyarapodik: a népszerű rapper egy igazán ütős gengszterközegben használatos kifejezésre, a ’Spíler’-re keresztelte az érkező korongot.
2021. 10. 06.
Megjelent Szabadi Andrea, a Kaan Luum zenekar egyik alapítója, énekes és handpan művész nyolc darabból álló meditációs lemez kollekciója.
2021. 10. 05.
A lemezről bővebben is mesél Ricsipí és Qka MC október 14-én a B32 Galéria és Kultúrtérben, ahol az albumot meghallgathatja a közönség a két rapperrel.
Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le a friss eseményekről és akciókról!

Támogatóink

Partnereink