Jövő héten Babel Sound a Balatonon!

2021. 07. 15.

A fesztivál így hirdeti magát:

„Visszajáró rajongóink már tudják, hogy a Babel Sound mágikus hely, ahol kultúrák találkoznak, keverednek és születnek újjá, miközben mi magunk is újjászületünk ebben a hatalmas zenei kavalkádban.
A 10. Babel Sound Fesztivált Balatonbogláron, a Balaton partjától 10 percnyi sétára, a mesésen zöld Babel Campben rendezzük meg, ahol 6 napon át 4 színpadon várunk Titeket jobbnál jobb világzenei és jazzkoncertekkel, valamint izgalmas táncszínházi produkciókkal. 
A spanyol, katalán, szerb, dán, francia, belga, argentin, lett, perui, marokkói, brazil és szicíliai zenészek mellett természetesen magyar zenészek és táncosok is gazdagítják a programot, és ahogy azt megszokhattuk, sosem tudni, melyik muzsikus tűnik fel váratlanul a színpadon egy másik zenekar vendégeként.
Minden délután 6 órakor indul a buli, és meg sem állunk hajnalig! A koncertek utáni fergeteges, spontán örömzenélés mára a Babel Sound védjegyévé vált. Hangszert hozni ér!”

ITT találod a fesztivál programját. 
A Babel Sound idén sem lesz tömegrendezvény, a napi látogatói limit 400 fő. Szerezd be mielőbb a hetijegyed, hogy biztosan bejuss! 
Hetijegyek 15 000 Ft-ért, napijegyek pedig 3 000 Ft-ért vásárolhatók ITT.

A fesztivál rutinos látogatói talán hiányolják majd a Balaton parti színpadokat. A főleg külföldi zenekarokra szakosodó fesztivál érthető okok miatt idén nem tudja felvonultatni a tervezett fellépők teljes gárdáját. De nem biztos, hogy ez csorbítja a fesztivál hangulatát.
Sok történet terjeng a Balaton parti helyszín esti bezárása utáni afterpartykról a Babel Campben. Tárgyi bizonyítékok is vannak arra, videók és képek formájában, hogy a nemzetközi zenei gárda milyen reggelig tartó bulikat, jammeléseket csapott minden éjjel. Most Neked is részed lehet bennük! Sőt, ha elég bátor vagy, be is szállhatsz.
Bár sok nappali programról le kellett mondani a mostani, Lite fesztivál verzióban, azért hozzáadtak egy újat. Válogatott kortárs táncelőadásokat láthatsz minden nap.

Facebook esemény
A fesztivál honlapja

MEGOSZTÁS

További hírek

2023. 10. 27.
A Kiscsillagból és Santa Diverből ismert zenész új albuma személyes és hiteles. Ennyi már elég lenne a mai utánérzéssel teli világban, de ezenkívül profi és fülbemászó is.
2024. 03. 16.
A csapat tavalyi jubileumát egy összművészeti est keretein belül a Stefánia Palota - Honvéd Kulturális Központ csodálatos színháztermében ünnepelte.
2024. 03. 09.
A Kiscsillag és a Santa Diver tagja, a Kispál vendégzenésze jövő szerdán koncertezik a Szabó Balázs Bandájából ismert zenészekből szervezett új zenekarával.
2024. 03. 03.
„Egy bulizós éjszakán jelent meg bennünk az ötlet, mi lenne, ha tényleg forgatnánk arról egy klipet, amit csinálni szoktunk, ha együtt vagyunk és elkezdünk táncolni, borozni." A címet egy kommentből kölcsönöztük a YouTube-on.
2024. 03. 03.
Ha szívesen alapítanál nemzetközi zenekart olyan zenészekkel, akikkel a Balatonon találkozol először, és eltöltenél velük öt napot egy koncertműsor összerakásához, jelentkezz a programra március 15-ig!
Iratkozz fel hírlevelünkre és elsőként értesülj a legújabb megjelenésekről, olvass exkluzív zenei híreket és interjúkat, hallgasd meg podcastunkat!

Támogatóink

Partnereink