Jövő héten Babel Sound a Balatonon!

2021. 07. 15.

A fesztivál így hirdeti magát:

„Visszajáró rajongóink már tudják, hogy a Babel Sound mágikus hely, ahol kultúrák találkoznak, keverednek és születnek újjá, miközben mi magunk is újjászületünk ebben a hatalmas zenei kavalkádban.
A 10. Babel Sound Fesztivált Balatonbogláron, a Balaton partjától 10 percnyi sétára, a mesésen zöld Babel Campben rendezzük meg, ahol 6 napon át 4 színpadon várunk Titeket jobbnál jobb világzenei és jazzkoncertekkel, valamint izgalmas táncszínházi produkciókkal. 
A spanyol, katalán, szerb, dán, francia, belga, argentin, lett, perui, marokkói, brazil és szicíliai zenészek mellett természetesen magyar zenészek és táncosok is gazdagítják a programot, és ahogy azt megszokhattuk, sosem tudni, melyik muzsikus tűnik fel váratlanul a színpadon egy másik zenekar vendégeként.
Minden délután 6 órakor indul a buli, és meg sem állunk hajnalig! A koncertek utáni fergeteges, spontán örömzenélés mára a Babel Sound védjegyévé vált. Hangszert hozni ér!”

ITT találod a fesztivál programját. 
A Babel Sound idén sem lesz tömegrendezvény, a napi látogatói limit 400 fő. Szerezd be mielőbb a hetijegyed, hogy biztosan bejuss! 
Hetijegyek 15 000 Ft-ért, napijegyek pedig 3 000 Ft-ért vásárolhatók ITT.

A fesztivál rutinos látogatói talán hiányolják majd a Balaton parti színpadokat. A főleg külföldi zenekarokra szakosodó fesztivál érthető okok miatt idén nem tudja felvonultatni a tervezett fellépők teljes gárdáját. De nem biztos, hogy ez csorbítja a fesztivál hangulatát.
Sok történet terjeng a Balaton parti helyszín esti bezárása utáni afterpartykról a Babel Campben. Tárgyi bizonyítékok is vannak arra, videók és képek formájában, hogy a nemzetközi zenei gárda milyen reggelig tartó bulikat, jammeléseket csapott minden éjjel. Most Neked is részed lehet bennük! Sőt, ha elég bátor vagy, be is szállhatsz.
Bár sok nappali programról le kellett mondani a mostani, Lite fesztivál verzióban, azért hozzáadtak egy újat. Válogatott kortárs táncelőadásokat láthatsz minden nap.

Facebook esemény
A fesztivál honlapja

MEGOSZTÁS

További hírek

2021. 06. 20.
Dalok-Galopp podcastunkban beszélgettünk a tenger hullámzásáról, egy holokauszt témájú társasjátékról, arról, hogyan lehet szerelembe esni egy zenei szoftverrel és arról is, miért szeret Rozina komolyan játszani.
2021. 07. 22.
A Budapest Park jubileumi 10. születésnapja már magában ünneplésre méltó, azonban az elmúlt időszak mindannyiunkat érintő nehézségeinek múlása még több okot ad az örömre...
2021. 07. 17.
Nemzetközileg elismert mentorokkal várja a külföldi karriertervezésre nyitott előadók jelentkezését a HOTS (Hungarian Oncoming Tunes) könnyűzenei exportiroda mentortábora. Július 31-ig lehet jelentkezni.
2021. 07. 15.
Az immár 41 éves színpadi múlttal büszkélkedő Balaton zenekar igencsak aktívan töltötte a pandémia által rákényszerített kényszerpihenőt. A legfrissebb anyaga Ady versfeldolgozás albumuk. Ez a zenekar ötödik, idén megjelent lemeze.
2021. 07. 13.
A zenekar 2018 őszén vágott bele a Tears To Freshwater felvételeibe: szokásosnak mondható, hogy útnak indultak, hogy kedvenc észak-olasz kisvárosukban, rutinból rögzítsék az anyagot...
Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le a friss eseményekről és akciókról!

Támogatóink

Partnereink