Itt az Asphalt Horsemen új albuma - apáság, búcsú, halál

2024. 09. 30.

A southern rock műfajban tevékenykedő Asphalt Horsemen új albummal jelentkezett.

"Az Asphalt Horsemen Never Forget című lemezét elsősorban a mögötte húzódó mély emberi történet teszi kivételessé. A banda gitárosának, Matyasovszki Gézának a tragikus elvesztése nemcsak a zenekar életére, de az albumra is hatalmas árnyékot vetett. A felvételek közben bekövetkezett tragédia miatt hosszú időre leállt a munka, és a formáció tagjai számára komoly kérdéseket vetett fel, például: van-e értelme így folytatni? Végül abban maradtak, hogy az ő emlékére befejezik a lemezt és viszik tovább a zenekart – ez a döntés pedig egyfajta érzelmi mélységet és erőt ad a lemeznek, ami minden egyes hangban érezhető." - írja a Hammerworld.

A zenekar a Langolo.hu-n mutatta be az albumot dalról-dalra.

Az album szövegei a felnőtté válás és az apaság felelősségéről, illetve a halál és a búcsú megkerülhetetlenségéről szólnak.
A lemezbemutató koncert október 19-én lesz az Instant-Fogas Komplexumban.
A zenekart a Facebookon is tudod követni.  
Az új albumot pedig ITT töltheted le, akár CD minőségben.

 

MEGOSZTÁS

További hírek

2023. 11. 28.
Mintha megtörtént volna a generációs váltás a magyar jazzben. Új, magabiztos nemzedék jött, tisztelik a hagyományokat, de nem tartják be a stílusok közötti határokat. Egyik képviselőjük Orbay Lilla
2024. 10. 13.
Lehet jobb, mint amikor két ember szerelméből születik új zene? És ha ez a két ember két különböző kultúra gyermeke, még izgalmasabb az eredmény.
2024. 10. 08.
2019-ben hódították meg a magyar közönséget, tavaly a Budapest Arénában adtak telt házas koncertet, idén már - közkívánatra - az MVM Dome színpadára tér vissza a Gianluca Ginoble, Piero Barone és Ignazio Boschetto alkotta Il VOLO együttes.
2024. 09. 30.
Pár napja jelent meg a Sonic Bear Punch zenekar legújabb viedó klipje "Minden visszaszáll" címmel, de év végéig még várható újabb megjelenés.
2024. 09. 30.
Virtuóz cimbalomjátékát sok kontinensen ismerik már Miklóst, de most sikerült meglepni mindenkit - egy Beatles, Sting, Seress Rezső és mások népszerű kompozícióit tartalmazó feldolgozáslemezt adott ki.
Iratkozz fel hírlevelünkre és elsőként értesülj a legújabb megjelenésekről, olvass exkluzív zenei híreket és interjúkat, hallgasd meg podcastunkat!

Támogatóink

Partnereink