Időutazós MiniFishinggel indíthatjuk a nyarat Orfűn

2021. 06. 08.

A Fishing on Orfűt nemrég augusztus végére halasztották, mégsem maradunk nyárindító orfűi fesztivál nélkül. Jön a még családiasabb, időutazásra csábító MiniFishing (Friends & Family), amelyet június 17. és 19. között rendeznek meg az orfűi Panoráma Campingben.

A MiniFishing – A Fishing on Orfű szervezőinek új rendezvénye – időutazásra invitál, mely során a tavaly elveszett orfűi fesztiválélményeket kaphatják vissza mind a látogatók, mind a fellépő zenekarok június 17-től 3 napon át Orfűn. „Rengeteg mindent vett el a vírus mindannyiunktól, de most mindenki visszakaphat három napot 2020-ból, aki június 17-én belép az orfűi Panoráma Camping kapuján. Nem garantáljuk, hogy mindenki egy évvel fiatalabb és szebb lesz de talán így is újra megismerkedhet a tavalyi szerelmével, találkozhat a tavalyi barátaival, elénekelheti a 2020-as Fishing-himnuszt és a fesztivál végén talán boldogabban tér majd vissza a jelenbe, 2021 június 20-án ébredve.” – mondta el a MiniFishing játékos alapkoncepciójáról Egyedi Péter, a fesztivál sajtófőnöke.

A 3 napos MiniFishing az időutazáson túl a közkedvelt Fishinges hangulatot ígéri, csupán még családiasabb körülmények között: a vendégek számát a szervezők ezúttal 3000 főben korlátozzák, tehát harmadakkora embermennyiségre kell számítani, mint Orfűn általában. A MiniFishing tökéletes program lehet azoknak, akik már júniusban elindítanák a fesztiválszezont, ugyanakkor azoknak is ideális választás, akiknek nem felel meg a Fishing on Orfű augusztus végi időpontja. 

A szervezők egyébként már áprilisban kommunikálták tervüket egy esetleges pluszrendezvénnyel kapcsolatban, amelyet a Fishing halasztásának esetén szerveznének meg. Az okokról így fogalmaztak: „Ha idén is Fishing nélkül telik el a nyár, az a fesztivál végét is jelentheti. Tudjuk, hogy egyelőre mindenki derülátó az augusztussal kapcsolatban, ám kizárólag erre a derülátásra hagyatkoznunk felelőtlenség lenne. Ugyanis, ha mégsem lehet tömegrendezvényt tartani a nyár végén, akkor (ismét) két szék közé esünk, aminek beláthatatlan következményei lehetnek.” A MiniFishingről szavazást is kezdeményeztek a közösségi oldalukon, az ötlet pedig elsöprően pozitív visszhangra lelt. 

A MiniFishing időutazása során 4 zenei helyszínen összesen 45 produkciót nézhetnek meg az érdeklődők. Az alternatív zenei színtér legjobb és legfontosabb produkciói közül jópáran ott lesznek júniusban is Orfűn, fellép a 30Y, a Hiperkarma, a Vad Fruttik, a Bohemian Betyars, a Kiscsillag, Krúbi, az Elefánt, az Esti Kornél, a Péterfy Bori & Love Band, a Supernem, a Galaxisok, a Pál Utcai Fiúk, a Carson Coma, a Csaknekedkislány, a Ricsárdgír, a Blahalouisiana, a Platon Karataev, Bérczesi Róbert, a Kaukázus – és még sokan mások. A részletes zenei program már megtekinthető a MiniFishing weboldalán.

A rendezvényre 3 napos bérletek válthatók 21.990 Ft-ért, extra limitált számban pedig napijegyeket is vásárolhatnak az érdeklődők, 7.990 Ft-os áron. A fesztiválbelépővel rendelkezők ingyenesen sátrazhatnak a kemping kijelölt területein, ehhez csupán online regisztráció szükséges. A rendezvényen (életkortól függetlenül) kizárólag a koronavírus ellen védett személyek vehetnek részt, minden további információ megtalálható a MiniFishing weboldalán.


 

MEGOSZTÁS

További hírek

2023. 11. 28.
Mintha megtörtént volna a generációs váltás a magyar jazzben. Új, magabiztos nemzedék jött, tisztelik a hagyományokat, de nem tartják be a stílusok közötti határokat. Egyik képviselőjük Orbay Lilla
2024. 04. 12.
Csordás Gábor zongorista az eddigi legnagyobb magyar érintettségű ázsiai jazz-turnéra indul, április 15-27 között Kínában és Japánban összesen kilenc koncerten lép fel.
2024. 04. 02.
A Hub for the Exchange of Music Innovation (HEMI) 10 közép- és délkelet-európai zenei szervezet kezdeményezése, amelyet az Európai Unió Kreatív Európa Programja társfinanszíroz 5 évre.
2024. 04. 02.
Megjelent az új Besh o droM lemez, amelyen a már megszokott balkáni virtuóz dalok mellett gypsy swinget hallunk eszperantó énekkel, marokkói dallamokat és egy Bródy János feldolgozást. Mindezt még rockosabban és nagyon beshodromosan.
2024. 03. 31.
A Konyha zenekar több szerzeménye kelt már önálló életre és lett kapaszkodó emberek életében, a legnagyobb ilyen jellegű utat a Fábián Juli emlékére írt "Földrevaló" című daluk járta be.
Iratkozz fel hírlevelünkre és elsőként értesülj a legújabb megjelenésekről, olvass exkluzív zenei híreket és interjúkat, hallgasd meg podcastunkat!

Támogatóink

Partnereink