iamyank Live Ensemble: SARAH

2021. 08. 17.

Az elektronikus zenész izgalmas találkozása a klasszikus zenével. A napokban megjelent albumot a mai zene és a régi zene rajongói is bírni fogják, és lesz koncert is.

Az iamyank Live Ensemble 2018-as Művészetek Völgye felkérésére alakult meg és azóta is a szerző hagyományos hangszerekre írt műveit adja elő változó felállásban.
A 'SARAH' az embert, egyénként szüntelenül érő külső és belső erőhatásokat, az őt körülvevő világ megváltoztathatatlanságát és az ebből táplálkozó félelmet dolgozza és oldja fel a zenekarra mára jellemzővé vált fiktív szakrális, rituális hangulatvilágban. 

A napokban megjelent albumot ITT töltheted le.

Élőben augusztus 19-én nézheted meg az előadást a MOMkult Kupolatermében.

SARAH: Eva Mora
A zenekar tagjai:
Tarcza Eszter - hegedű
Nagy Teodóra - brácsa
Rádli Ramóna - cselló
Hole Anna - fuvola
iamyank - gitár


iamyank műfaji határokat feszegető zenei világa az elektronikától a komolyzenéig utaztat világokon át.
Tíz év dobos, zenekaros múlt után elvégezte az imPro School Zenei Producer képzését. Azóta vezető oktatója az iskolának. Pályáját DJ szettekkel, remixekkel kezdte, első önnálló nagylemeze Hiraeth címmel 2016-ban jelent meg, ami azonnali sikert és széles ismertséget hozott neki. A Művészetek Völgye felkérése után felléphetett a Művészetek Palotájában az egyik legnagyobb kortárs zongorista-zeneszerző, Lubomyr Melnyk előtt, majd egy nagyon intim live ensemble lemezt rögzített a CAFe Budapesten 2019-ben.
Bővebben: http://www.nowbooks.hu/iamyank/

A koncert Facebook eseménye ITT. A szerző Facebookján elárulta, hogy a közönség is be lesz vonva az előadásba!

 

MEGOSZTÁS

További hírek

2023. 10. 27.
A Kiscsillagból és Santa Diverből ismert zenész új albuma személyes és hiteles. Ennyi már elég lenne a mai utánérzéssel teli világban, de ezenkívül profi és fülbemászó is.
2024. 03. 16.
A csapat tavalyi jubileumát egy összművészeti est keretein belül a Stefánia Palota - Honvéd Kulturális Központ csodálatos színháztermében ünnepelte.
2024. 03. 09.
A Kiscsillag és a Santa Diver tagja, a Kispál vendégzenésze jövő szerdán koncertezik a Szabó Balázs Bandájából ismert zenészekből szervezett új zenekarával.
2024. 03. 03.
„Egy bulizós éjszakán jelent meg bennünk az ötlet, mi lenne, ha tényleg forgatnánk arról egy klipet, amit csinálni szoktunk, ha együtt vagyunk és elkezdünk táncolni, borozni." A címet egy kommentből kölcsönöztük a YouTube-on.
2024. 03. 03.
Ha szívesen alapítanál nemzetközi zenekart olyan zenészekkel, akikkel a Balatonon találkozol először, és eltöltenél velük öt napot egy koncertműsor összerakásához, jelentkezz a programra március 15-ig!
Iratkozz fel hírlevelünkre és elsőként értesülj a legújabb megjelenésekről, olvass exkluzív zenei híreket és interjúkat, hallgasd meg podcastunkat!

Támogatóink

Partnereink