iamyank Live Ensemble: SARAH

2021. 08. 17.

Az elektronikus zenész izgalmas találkozása a klasszikus zenével. A napokban megjelent albumot a mai zene és a régi zene rajongói is bírni fogják, és lesz koncert is.

Az iamyank Live Ensemble 2018-as Művészetek Völgye felkérésére alakult meg és azóta is a szerző hagyományos hangszerekre írt műveit adja elő változó felállásban.
A 'SARAH' az embert, egyénként szüntelenül érő külső és belső erőhatásokat, az őt körülvevő világ megváltoztathatatlanságát és az ebből táplálkozó félelmet dolgozza és oldja fel a zenekarra mára jellemzővé vált fiktív szakrális, rituális hangulatvilágban. 

A napokban megjelent albumot ITT töltheted le.

Élőben augusztus 19-én nézheted meg az előadást a MOMkult Kupolatermében.

SARAH: Eva Mora
A zenekar tagjai:
Tarcza Eszter - hegedű
Nagy Teodóra - brácsa
Rádli Ramóna - cselló
Hole Anna - fuvola
iamyank - gitár


iamyank műfaji határokat feszegető zenei világa az elektronikától a komolyzenéig utaztat világokon át.
Tíz év dobos, zenekaros múlt után elvégezte az imPro School Zenei Producer képzését. Azóta vezető oktatója az iskolának. Pályáját DJ szettekkel, remixekkel kezdte, első önnálló nagylemeze Hiraeth címmel 2016-ban jelent meg, ami azonnali sikert és széles ismertséget hozott neki. A Művészetek Völgye felkérése után felléphetett a Művészetek Palotájában az egyik legnagyobb kortárs zongorista-zeneszerző, Lubomyr Melnyk előtt, majd egy nagyon intim live ensemble lemezt rögzített a CAFe Budapesten 2019-ben.
Bővebben: http://www.nowbooks.hu/iamyank/

A koncert Facebook eseménye ITT. A szerző Facebookján elárulta, hogy a közönség is be lesz vonva az előadásba!

 

MEGOSZTÁS

További hírek

2021. 08. 24.
Az „Anxious” Keck Mária flamenco táncos/énekes és Jaxhe kolumbiai zeneszerző művészi találkozásából jött létre. A sok nemzetiségű részvevő gárda maradandót alkotott, zenében és látványban egyaránt.
2021. 10. 18.
A „NoPiPiNoPie” májusban debütált egy újragondolt gyermekdallal az “ABC 2021”-el. Most megjelent második daluk is.
2021. 10. 12.
A Curtis-diszkográfia hamarosan egy vadonatúj EP-vel gyarapodik: a népszerű rapper egy igazán ütős gengszterközegben használatos kifejezésre, a ’Spíler’-re keresztelte az érkező korongot.
2021. 10. 06.
Megjelent Szabadi Andrea, a Kaan Luum zenekar egyik alapítója, énekes és handpan művész nyolc darabból álló meditációs lemez kollekciója.
2021. 10. 05.
A lemezről bővebben is mesél Ricsipí és Qka MC október 14-én a B32 Galéria és Kultúrtérben, ahol az albumot meghallgathatja a közönség a két rapperrel.
Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le a friss eseményekről és akciókról!

Támogatóink

Partnereink