Heaven Street Seven koncert a Művészetek Palotájában

2007. 01. 21.
Jó nekünk, mióta a MŰPA megnyitotta kapuit, hiszen a rendezvényközpont nem csupán rég várt külhoni előadókat tudott Budapestre csábítani különleges felszereltségű koncerttermével, de a hazai pop-rock elitet is sikerült egy kicsit megmozgatnia.
Időpont:
2007. január 23.
A sorban a legújabb jelentkező a Tudom, hogy szeretsz titokban című lemezével tavaly igazán emlékezetest alakító Heaven Street Seven, amely a brit típusú gitárzenék hazai meghonosítójaként vált ismertté a '90-es évek második felében, s amely az elmúlt néhány évben az említett kiindulópontról startolva egyre jobb hatásfokkal csiszolgatta azonnal felismerhető, saját stílusát. Mérföldkőként is felfogható tavalyi albuma után a csapat (Szűcs Krisztián - ének/gitár, Ábrahám Zsolt - gitár, Németh Róbert - basszus, Takács Zoltán - billentyű, Orbán Gyula - dob) szépen nekiállt keretei feszegetésének, s a decemberi kóstolgatást most méltó körülmények között megrendezett, igazi lakoma követi: a már jól ismert, autentikus romazenét játszó Karaván Família mellett ezúttal egy vonósnégyes, valamint (apróbb meglepetésként) a vibrafonon és zongorán közreműködő Presser Pici bácsi hivatott színesíteni a régi dalok beiktatásával amúgy is igen izgalmasnak ígérkező programot.
MEGOSZTÁS

További hírek

2023. 10. 27.
A Kiscsillagból és Santa Diverből ismert zenész új albuma személyes és hiteles. Ennyi már elég lenne a mai utánérzéssel teli világban, de ezenkívül profi és fülbemászó is.
2024. 02. 19.
A Program célja, hogy a nyertes előadók olyan szakemberekkel dolgozhassanak együtt, akik be tudják őket csatornázni a zeneipar véráramába, versenyképessé tenni a zenei piacon, bel- és külföldön egyaránt.
2024. 02. 18.
A Gold Record a mai popélet prominens kiadója. Beszámolunk néhány új kiadványukról. A Lóci játszik mellett a Carbonfools, a Honeybeast és a Pandora Project új dalait mutatjuk be.
2024. 02. 06.
A népdalokhoz áll a legközelebb ez az egyáltalán nem népzenés album, azzal, hogy tiszta. A trendi zenék korában egy ilyen időtlen anyag simogató, frissítő hatással bír, kinyitja lelkünket.
2024. 02. 05.
Legújabb kislemezük és a hozzá tartozó klip a napokban jelent meg „Nászinduló” címmel és látható lesz a Dunatévén február elején kezdődő „A Dal” c. műsorban.  
Iratkozz fel hírlevelünkre és elsőként értesülj a legújabb megjelenésekről, olvass exkluzív zenei híreket és interjúkat, hallgasd meg podcastunkat!

Támogatóink

Partnereink