Gitártábor Nagykárolyban!

2006. 10. 12.

Gitártábor Nagykárolyban!

Október 13-14-15-én az erdélyi Nagykárolyban kezdõ és haladó gitárosok számára gitártábort szerveznek, ahol Alapi István, az EDDA gitárosa oktatja majd a jelentkezõket. A gitártábor célja, hogy
minden jelentkezõ részesüljön a saját szintjének megfelelõ képzésben, valamint ez által új kapcsolatok jöjjenek létre az Erdélyben élõ gitárosokkal. Az oktatás – amely a Nagykárolyi Kultúrház nagytermében lesz - teljes videofelvételét minden gitáros DVD-n megkapja a tábor befejeztével.
A szervezõk a távolabbról érkezõ jelentkezõknek szállást (hotel), és napi háromszori étkezést biztosítanak egy vendéglõben a tábor ideje alatt.
Október 14-én, szombaton gitárpárbajra és fergeteges koncertre kerül sor az Inextenso zenekar, Király Tamás és Alapi István közremûködésével.
A gitártáborra jelentkezni lehet Király Tamásnál a rendezvény fõ
szervezõjénél a következõ telefonszámon +40 0740 245 742.

A jelentkezõknek jó tanulást kíván a Magyar Zeneatlasz Csapata!

MEGOSZTÁS

További hírek

2023. 11. 28.
Mintha megtörtént volna a generációs váltás a magyar jazzben. Új, magabiztos nemzedék jött, tisztelik a hagyományokat, de nem tartják be a stílusok közötti határokat. Egyik képviselőjük Orbay Lilla
2024. 05. 14.
Harmadik alkalommal rendezik meg Balassagyarmaton a Palóc Ligetben a Palóc Futamot június 15-én. A könnyűzenei tehetségkutató ezúttal számos kísérőprogrammal bővül,
2024. 05. 13.
A TikTok és az Instagram világában élő tizenévesek mellett a két huszonéves srác már veteránnak számít. Óriási online nézettség és Budapest Park – a 30-an túli öregek csak nézik ezt a jelenséget és nem értik :-)
2024. 05. 12.
Április 8-a és 18-a között került sor harmadik kalkuttai tanulmányutamra, most kifejezetten a baul fakír zene tanulmányozásával voltam elfoglalva. Közben felvettük ezt a Rabindranath Tagore szerzeményt.
2024. 04. 30.
"Nincs vissza" címmel új dallal, és hozzá forgatott klippel jött ki a Vad Fruttik. A szám alkotói folyamata egészen rendhagyó módon történt...
Iratkozz fel hírlevelünkre és elsőként értesülj a legújabb megjelenésekről, olvass exkluzív zenei híreket és interjúkat, hallgasd meg podcastunkat!

Támogatóink

Partnereink