Gerdesits Ferenc 55. 

2024. 09. 30.

Progresszív és pszichedelikus zenei est Gerdesits "Faszi" Ferenc 55. születésnapja alkalmából, Lead Zeppelin és Marlboro Man tagokkal, valamint különleges vendégekkel.

A cím arra utal, hogy a legkésőbbi dal is 1976-ból való, egy utazás a 60-as, 70-es évek progresszív és pszichedelikus zenei világába: a JETHRO TULL, a LED ZEPPELIN, ARTHUR BROWN, a HAWKWIND, ROY HARPER és a CAMEL zenéjével. A koncert további különlegessége, hogy a közel öt évtizeddel ezelőtt működő, népszerű NON STOP együttes dalai is elhangzanak egykori tagok részvételével. Néhány órára éljünk a múltban!


Mindenkit szeretettel várnak a közreműködők: Sipeki Zoltán (Zorán, Lead Zeppelin), Körmendi Roland (Lead Zeppelin, Heep Freedom), Gyöngyösi Gábor (Hooligans), Kaminszki Szergej (Cry Free, Celebration Days, Marlboro Man, Heep Freedom), Mayer Norbert (Marlboro Man), Lieber Zoltán (Marlboro Man, Pink Pills), Vörös Gábor (Lead Zeppelin, Piramis), exkluzív vendégként Gerdesits Máté - basszusgitár (ex hiperkarma), Gerdesits Pál - gitár (Görbe Bögre, Black Nose & Purple Hands), valamint Gerdesits Ferenc (ének) és Joseph Angyal (fuvola, saxofon) az egykori Non Stop zenekarból.

Bátran és büszkén jelenthetjük ki, hogy ez a produkció tematikájában és színvonalában is egyedülálló Magyarországon!
 

MEGOSZTÁS

További hírek

2023. 11. 28.
Mintha megtörtént volna a generációs váltás a magyar jazzben. Új, magabiztos nemzedék jött, tisztelik a hagyományokat, de nem tartják be a stílusok közötti határokat. Egyik képviselőjük Orbay Lilla
2024. 10. 13.
Lehet jobb, mint amikor két ember szerelméből születik új zene? És ha ez a két ember két különböző kultúra gyermeke, még izgalmasabb az eredmény.
2024. 10. 08.
2019-ben hódították meg a magyar közönséget, tavaly a Budapest Arénában adtak telt házas koncertet, idén már - közkívánatra - az MVM Dome színpadára tér vissza a Gianluca Ginoble, Piero Barone és Ignazio Boschetto alkotta Il VOLO együttes.
2024. 09. 30.
A southern rock műfajban tevékenykedő Asphalt Horsemen új albummal jelentkezett.
2024. 09. 30.
Pár napja jelent meg a Sonic Bear Punch zenekar legújabb viedó klipje "Minden visszaszáll" címmel, de év végéig még várható újabb megjelenés.
Iratkozz fel hírlevelünkre és elsőként értesülj a legújabb megjelenésekről, olvass exkluzív zenei híreket és interjúkat, hallgasd meg podcastunkat!

Támogatóink

Partnereink