Figyelem! Háboru koncert 2007. 03. 16-án a Sport Stage Pub-ban

2007. 03. 16.
Akik nyomon követték az elmúlt 20 év honi  pop-rock-bluse életét, azoknak ismerősen csenghetnek a HIRLEMANN (dob), MOHAI (gitár-ének), SZAPPANOS (basszusgitár) trió nevei, és azt is jól tudják milyen, a hazai viszonyok között kimagasló  színvonalú, egyedi produkcióval találkozhatnak ma este március 16-án az Erzsébet királyné útja Öv utca sarkán a Sport Stage Pub-ban. Aki véletlenül még nem hallott róluk, de zeneileg szeretne egy kicsit "kikupálódni", új, minőségi  élményekkel gyarapodni, s egyben elősegíteni  a normális  lelki fejlődéséhez nélkülözhetetlen, és szükségszerű  szellemi értékek begyűjtését, azoknak ott a helye a ma esti HÁBORU koncerten a Sport Stage Pub-ban! 
MEGOSZTÁS

További hírek

2023. 10. 02.
Válogatás albummal ünnepli 15. születésnapját a kiadó. Kínálatuk az a ritka eset, amikor az igényes és a hallgatható, mindenki számára befogadható zene egy és ugyanaz.
2023. 11. 16.
A jubileumi koncert a Magyar Nemzeti Múzeumban lesz megtartva december 8-án. Közreműködik: Petrás Mária, Balogh Kálmán, Farkas Zoltán Batyu – Tóth Ildikó Fecske.
2023. 11. 14.
Bakelit formájában jelent meg a Belmondo legújabb zenei anyaga, „Királyok kutyái” címmel, amelyen az utóbbi 2-3 év Czutor szerzeményei és négy vadonatúj dal hallható.
2023. 11. 13.
Ferenczi György, Mark & Jason (Mörk), Ágoston Béla (Zuboly), Ripoff Raskolnikov, Szabó Tamás, Szekeres X Barbaró, Pribojszki Mátyás + Takáts Eszter egy exklúzív koncerten. Megisméthetetlen élmény lesz!
2023. 11. 13.
Egy 1993-ban rögzített koncertet hallgathatunk meg most, ahol Török Ádám mellett Papp Gyula, Tátrai Tibor, Závodi János, Németh Alajos, Kunu László, Németh „Nemecsek” Tamás és Balogh „Szivacs” Jenő álltak a színpadon.
Iratkozz fel hírlevelünkre és elsőként értesülj a legújabb megjelenésekről, olvass exkluzív zenei híreket és interjúkat, hallgasd meg podcastunkat!

Támogatóink

Partnereink