EFOTT LEGENDS  -  Efott, július 14.

2023. 07. 12.

Egy színpadon Nagy Feró, Zalatnay Cini, Karácsony János, a Neoton Família Sztárjai, Schoblocher Barbara, Lábas Viki, Kéri András (Columbo), Király Viktor és a BSW! EFOTT Legends címmel különleges, összművészeti showműsorban hozza össze legendás magyar művészek és fiatal, népszerű énekesek produkcióit az EFOTT a fesztivál pénteki napján, július 14-én a Velencei-tó partján.

Saját, kétórás összművészeti showműsort hozott létre az EFOTT a fesztivál pénteki napjára: az "EFOTT Legends"  produkcióban legendás művészek és fiatal, népszerű énekesek együtt, egy színpadon hozzák össze a múltat, a jelent és a jövőt.

A rendhagyó, összművészeti előadásban a Színház-és Filmművészeti Egyetem hallgatói állítanak színpadra egy 80-as, 90-es éveket megidéző produkciót, amelynek olyan, felejthetetlen magyar slágerek adnak keretet, mint az "Elfelejtett szó" , a "Holnap hajnalig" , a "220 felett" , a "8 óra munka"  ,  a "Gyere, kislány, gyere" , a "Tölcsért csinálok a kezemből" , a "Zene nélkül mit érek én",  vagy "A Dal a miénk" .

A különleges produkcióban megemlékeznek az eddigi EFOTT fesztiválokról, felelevenítik a legjobb élményeket és dalokat is. A legendáknak köszönhetően a fiatalok és az örök fiatalok különleges formában, új előadásban találkozhatnak a valaha volt legnagyobb régi és mai magyar slágerekkel.

A július 14-i előadás során a régi és mai kor fellépői felváltva lépnek fel és adják át egymásnak a mikrofont: többek között Nagy Feró, Zalatnay Cini, Karácsony János, a Neoton Família Sztárjai, Schoblocher Barbara, Lábas Viki, Kéri András (Columbo), Király Viktor és a BSW is színpadra lép.