EFOTT LEGENDS  -  Efott, július 14.

2023. 07. 12.

Egy színpadon Nagy Feró, Zalatnay Cini, Karácsony János, a Neoton Família Sztárjai, Schoblocher Barbara, Lábas Viki, Kéri András (Columbo), Király Viktor és a BSW! EFOTT Legends címmel különleges, összművészeti showműsorban hozza össze legendás magyar művészek és fiatal, népszerű énekesek produkcióit az EFOTT a fesztivál pénteki napján, július 14-én a Velencei-tó partján.

Saját, kétórás összművészeti showműsort hozott létre az EFOTT a fesztivál pénteki napjára: az "EFOTT Legends"  produkcióban legendás művészek és fiatal, népszerű énekesek együtt, egy színpadon hozzák össze a múltat, a jelent és a jövőt.

A rendhagyó, összművészeti előadásban a Színház-és Filmművészeti Egyetem hallgatói állítanak színpadra egy 80-as, 90-es éveket megidéző produkciót, amelynek olyan, felejthetetlen magyar slágerek adnak keretet, mint az "Elfelejtett szó" , a "Holnap hajnalig" , a "220 felett" , a "8 óra munka"  ,  a "Gyere, kislány, gyere" , a "Tölcsért csinálok a kezemből" , a "Zene nélkül mit érek én",  vagy "A Dal a miénk" .

A különleges produkcióban megemlékeznek az eddigi EFOTT fesztiválokról, felelevenítik a legjobb élményeket és dalokat is. A legendáknak köszönhetően a fiatalok és az örök fiatalok különleges formában, új előadásban találkozhatnak a valaha volt legnagyobb régi és mai magyar slágerekkel.

A július 14-i előadás során a régi és mai kor fellépői felváltva lépnek fel és adják át egymásnak a mikrofont: többek között Nagy Feró, Zalatnay Cini, Karácsony János, a Neoton Família Sztárjai, Schoblocher Barbara, Lábas Viki, Kéri András (Columbo), Király Viktor és a BSW is színpadra lép.

Az "EFOTT Legends" felvezetése is látványosnak ígérkezik. A show-t az EFOTT karnevál forgataga vezeti fel, ahol megjelenik a fesztiválra kitelepülő összes egyetem, valamint a Magyar Táncművészeti Egyetem hallgatóinak különleges produkciója is.
Az EFOTT egyedi show-ja tovább gazdagítja a rendezvény sokszínű zenei kínálatát, melyben a középiskolásoktól az egyetemistákon és az örök fiatalokon át minden korosztály megtalálhatja a számára legizgalmasabb előadókat,
6 színpadon több mint 100 fellépőt.

Július 12. és 16. között többek között a Blue, a La Bouche, a Culture Beat, Azahriah, Dzsúdló, a Wellhello, a Follow the Flow, Majka, a Halott Pénz, ByeAlex és a Slepp, valamint Korda György és Balázs Klári is koncertezik a Velencei-tó partján.


Részletes program: https://tickets.efott.hu/lineup/efott-2023
 

MEGOSZTÁS

További hírek

2023. 11. 28.
Mintha megtörtént volna a generációs váltás a magyar jazzben. Új, magabiztos nemzedék jött, tisztelik a hagyományokat, de nem tartják be a stílusok közötti határokat. Egyik képviselőjük Orbay Lilla
2024. 04. 12.
Csordás Gábor zongorista az eddigi legnagyobb magyar érintettségű ázsiai jazz-turnéra indul, április 15-27 között Kínában és Japánban összesen kilenc koncerten lép fel.
2024. 04. 02.
A Hub for the Exchange of Music Innovation (HEMI) 10 közép- és délkelet-európai zenei szervezet kezdeményezése, amelyet az Európai Unió Kreatív Európa Programja társfinanszíroz 5 évre.
2024. 04. 02.
Megjelent az új Besh o droM lemez, amelyen a már megszokott balkáni virtuóz dalok mellett gypsy swinget hallunk eszperantó énekkel, marokkói dallamokat és egy Bródy János feldolgozást. Mindezt még rockosabban és nagyon beshodromosan.
2024. 03. 31.
A Konyha zenekar több szerzeménye kelt már önálló életre és lett kapaszkodó emberek életében, a legnagyobb ilyen jellegű utat a Fábián Juli emlékére írt "Földrevaló" című daluk járta be.
Iratkozz fel hírlevelünkre és elsőként értesülj a legújabb megjelenésekről, olvass exkluzív zenei híreket és interjúkat, hallgasd meg podcastunkat!

Támogatóink

Partnereink