Dalok.hu Franciaországban

2006. 06. 08.

Június 1. és 4. között a Zenei Export Iroda (mxh.hu) segítségével Dalok.hu képviseltette magát az Europavox fesztiválon (europavox.com) Clermont Ferrandban, Franciaországban. A fesztivál célja az európai identitás kifejezése (létrehozása?) a zenén keresztül. A fesztivál érdekessége az ambassadeur-ok (követek) voltak. Sok fiatal, az Unió különböző országából megpályázta az utazást Clermontba. A régi vulkánok közelébe épített város, a koncertek és a szakmai tér által hagyott benyomás mellett a legfontosabb, amivel gazdagodhattak itt a Kelet és Nyugat ifjú polgárai - a fesztiválon kialakított kapcsolatok. Mi pedig népszerűsítettük a nemsokára induló Songs.hu angol nyelvű oldalt.

MEGOSZTÁS

További hírek

2023. 01. 20.
Kollár-Klemencz László, Péterfy Bori, Sena Dagadu, Sárik Péter, Tarján Zsófi (Honeybeast), Révész Sándor (Piramis), Endrei Dávid (BRAINS / Tudósok), Bohemian Betyars, VENI, Volkova Krisztina (Muzsik és Volkova / Napfonat) és mások mesélnek.
2023. 03. 09.
„Az első díjjal a pénzdíjon kívül teljes olaszországi promóció jár, de számomra a legszebb az ebben, hogy egy magyar nyelven felhangzó dal nyerni tudott egy ilyen erős mezőnyben, a sok angol nyelvű dal között”.
2023. 03. 05.
Új klippel jelentkezett a "The Biebers" zenekar, "1848" címmel, amelyben elképzelték, milyen lenne, „ha Petőfi egy ugrással a jelenbe érkezne, hogy láthassa azt a metropoliszt, ami Budapestből lett.”
2023. 03. 05.
Egy kihívóan őszinte dalt jelentetett meg a "The Carbonfools" zenakar. A „Bird in a Cage” egy szerelmes dal, ami rendhagyó módon nem rózsaszín szemüvegen keresztül szemléli a világot, hanem a féltékenység felől közelíti meg a témát.
2023. 03. 04.
A Dalok.hu terjesztésében jelent meg a fiatal jazz-tehetség saját dalokat tartalmazó albuma. A metropoliszban szabadon kószáló oroszlán, belső nosztalgia vetítés, lezáratlan rémálom – nem akármilyen utazásra invitál minket Lilla.
Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le a friss eseményekről és akciókról!

Támogatóink

Partnereink