Dalok.hu Franciaországban

2006. 06. 08.

Június 1. és 4. között a Zenei Export Iroda (mxh.hu) segítségével Dalok.hu képviseltette magát az Europavox fesztiválon (europavox.com) Clermont Ferrandban, Franciaországban. A fesztivál célja az európai identitás kifejezése (létrehozása?) a zenén keresztül. A fesztivál érdekessége az ambassadeur-ok (követek) voltak. Sok fiatal, az Unió különböző országából megpályázta az utazást Clermontba. A régi vulkánok közelébe épített város, a koncertek és a szakmai tér által hagyott benyomás mellett a legfontosabb, amivel gazdagodhattak itt a Kelet és Nyugat ifjú polgárai - a fesztiválon kialakított kapcsolatok. Mi pedig népszerűsítettük a nemsokára induló Songs.hu angol nyelvű oldalt.

MEGOSZTÁS

További hírek

2022. 03. 30.
Palya Bea, Krsa (PASO), Kollár-Klemencz László, Volkova, Bognár Szilvia, Varga Veronika (Babra), Takáts Eszter és Veni megosztják viszonyukat a gondviseléssel.
2022. 05. 15.
A 2020-as év pandémiás letargiájából, szellemi leépüléséből felocsúdva 2021 novemberében “Bódy Magdi 50’ “ címmel ünnepelte a művész a MÜPA színpadán karrierje 50. évfordulóját!
2022. 05. 11.
Az együttes egy olyan lemezzel jelentkezik fennállásának 25. évfordulóján, amelyben visszatér a 20. század első felének három nagy költője, Ady Endre, József Attila és Radnóti Miklós verseihez.
2022. 05. 07.
Havi rendszerességgel készítünk playlistet az általunk terjesztett zenekarok új felvételeiből. Hallgasd, ismerkedj az új zenékkel, oszd meg!
2022. 05. 03.
Szakmai elismerésben részesült az Irie Maffia, a Blahalouisiana, az Ivan & The Parazol, a New Level Empire, Beton.Hofi, valamint a Thy Catafalque. életműdíjat - a Piramis zenekar és Komjáthy György kaptak.
Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le a friss eseményekről és akciókról!

Támogatóink

Partnereink