Busa Pista és társai nagyot gurítottak. Mangani 808 – Majomparádé

2022. 05. 29.

A Budapest Vinyl kiadásában, a Dalok.hu terjesztésében jelent meg az egyik legizgalmasabb mai rockzenekar új albuma. Inkább rapmetálnak nevezhetnénk, de szerencsére ebből a skatulyából is kiléptek. Igazán változatos lemezt hallunk, amelyen a fenti stílusok elférnek a latin, a punk és a kísérleti dalok mellett. Természetesen központi helyet foglal Busa Pista szellemes szövegelése! De a simán hip-hop / rap anyagoktól eltérően itt ez belesimul a zenébe, egyenrangú vele. Így mondhatnánk azt is, hogy szövegcentrikus rockzenét hallunk. 

A zenekar négy éve alakult, túl vannak két EP-n, amelyeket az új albummal együtt ITT találsz meg. 

Az új album dalai közül ki kell emelni a Tabeira Iván vendégszereplésével felvett, latinos "Man Mant", a telefonfüggőségről szóló "Telefon" című számot, a világ leghosszabb káromkodását tartalmazó "A világ leghosszabb káromkodása" című dalt és a Torreador Halálát, amelyhez durva klip is készült.

“Elég erős jelenetek láthatóak benne, gondolkodtunk egy light verzión is, de nem szeretnénk ezt a dolgot szépíteni. Őszintén elítéljük az állatkínzás bármely formáját, beleértve a bikaviadalokat is. Van úgy, hogy visszanyal a fagyi, erről szól a dal és klip. A klipet Sípos Béla vágta” - nyilatkozott a zenekar a Langolo.hu-nak. 

Busa Pista és Forgács Péter, a zenekar alapítói, már négy éve jártak nálunk a Dalok-Galoppban és elmesélték, hogy veszik a csángók a páratlan rapet, hogyan javítható a kecskeduda, ha Afrikában lyukad ki és miből csinálnak cigit a börtönben.

Az új album ITT tölthető le, CD minőségben is, ITT pedig megtalálod az ismertebb platformokon.

MEGOSZTÁS

További hírek

2022. 03. 30.
Palya Bea, Krsa (PASO), Kollár-Klemencz László, Volkova, Bognár Szilvia, Varga Veronika (Babra), Takáts Eszter és Veni megosztják viszonyukat a gondviseléssel.
2022. 05. 29.
A főleg vinyl lemezek kiadásával foglakozó Moiras Records adta ki a P. Box 1983-as, Ifjúsági Parkban tartott koncertjének hanganyagát, amelyet most hallhatunk először digitális verzióban, a Dalok.hu terjesztésében.
2022. 05. 23.
Egy hónap van már csak hátra és a fesztiválozó közönség a soproni Lővérek felé indul, ahol a hosszúnak tűnő két év szünet után ismét startol a Telekom VOLT Fesztivál világsztárokkal és a hazai zenei élet krémjével.
2022. 05. 17.
A masszív hazai rajongói bázis, azaz a Black Veil Brides Army legnagyobb örömére közel másfél évtizedes fennállása óta idén első alkalommal Magyarországon koncertezik a csapat, június 1-én, a Budapest Parkban!
2022. 05. 15.
A 2000-es évek egyik legsikeresebb hazai produkciója, a NOX - 13 év csend után - november 27-én, a Papp László Sportarénában egy hatalmas koncerttel lép újra a közönség elé és ünnepli meg alakulásának 20. évfordulóját.
Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le a friss eseményekről és akciókról!

Támogatóink

Partnereink