Busa Pista és Mangani 808 - Anyagot!

2021. 08. 04.

Azért lököm a sódert 
Mert kőműves vagyok
És nem egy kibaszott pózer 
Föltüzel a flow 
Az gondoljátok hogy ez 
Őrült egy fazon 
A rímem sosem fogy el 
Körülvesz valóm.

A Busa Pista vezette Mangani 808  az oldschool metált ötvözi a rappel. Az első két lemeze, Hős utca és Mangani 808  a Budapest Vinyl kiadásában és a Dalok.hu terjesztésében jelent meg. Most a Recorderen debütált egy új dal egy nem akármilyen klippel.

Akik a COVID-járvány idején kapálni küldték volna a popsztárokat, talán nem is gondoltak bele, de vannak zenészek, akik megszokott elfoglaltságaik helyett tényleg segédmunkásnak álltak a koncertszünetben. Busa Pista raprock-zenekarának tagjai konkrétan culágerkedni mentek egy építkezésre, és ha már ott voltak, egy új, témába vágó Mangani 808-szám videóját is leforgatták. Piros Aranyat éhgyomorra Borsodival leöblítő kőművesek, betonkeverőre támaszkodva lazsáló melósok, járókelő csajok után füttyögő vagy éppen vérben forgó szemekkel anyagért üvöltöző munkavezető… - írja a Recorder.

Három éve a Dalok-Galopp rádióműsorunk vendége volt a zenekar, itt tudod meghallgatni a szórakoztató beszélgetést:

A zenekar eddigi anyagait ITT tudod letölteni.

Itt pedig az új klip:

MEGOSZTÁS

További hírek

2021. 08. 24.
Az „Anxious” Keck Mária flamenco táncos/énekes és Jaxhe kolumbiai zeneszerző művészi találkozásából jött létre. A sok nemzetiségű részvevő gárda maradandót alkotott, zenében és látványban egyaránt.
2021. 10. 18.
A „NoPiPiNoPie” májusban debütált egy újragondolt gyermekdallal az “ABC 2021”-el. Most megjelent második daluk is.
2021. 10. 12.
A Curtis-diszkográfia hamarosan egy vadonatúj EP-vel gyarapodik: a népszerű rapper egy igazán ütős gengszterközegben használatos kifejezésre, a ’Spíler’-re keresztelte az érkező korongot.
2021. 10. 06.
Megjelent Szabadi Andrea, a Kaan Luum zenekar egyik alapítója, énekes és handpan művész nyolc darabból álló meditációs lemez kollekciója.
2021. 10. 05.
A lemezről bővebben is mesél Ricsipí és Qka MC október 14-én a B32 Galéria és Kultúrtérben, ahol az albumot meghallgathatja a közönség a két rapperrel.
Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le a friss eseményekről és akciókról!

Támogatóink

Partnereink