Budapest Showcase Hub - ahol a zene, a szakma és a közönség találkoznak

2024. 10. 13.

A Budapest Showcase Hub, ismertebb nevén BuSH egy budapesti showcase fesztivál és konferencia, ahol Magyarország és a régió vezető, friss, izgalmas, feltörekvő fellépői mutathatják meg magukat a nemzetközi és hazai szakmai közönség előtt.

A BUSH Fesztivál idén november 5 - 7. között kerül megrendezésre. Itt találkoznak a zenészek, kiadók, a sajtó és a zenei szakemberek. A rendezvény célja, hogy együttműködést generáljon a régió országai között.
Nyitó este - Három Holló
Konferencia és koncertek - A38 hajó.

Rengeteg koncert hallható ebben a program sorozatban, amelyek a zenei stílusok széles skáláján mozognak. A kontinens keleti országaiból, valamint hazánkból is sok előadó, zenekar képviselteti magát. A zene kedvelőknek igazi csemege ez a fantasztikus koncert sorozat. A programot ITT láthatod.

Itt pedig a tavalyi fesztivál after movie-ja:

 

MEGOSZTÁS

További hírek

2023. 11. 28.
Mintha megtörtént volna a generációs váltás a magyar jazzben. Új, magabiztos nemzedék jött, tisztelik a hagyományokat, de nem tartják be a stílusok közötti határokat. Egyik képviselőjük Orbay Lilla
2024. 10. 08.
2019-ben hódították meg a magyar közönséget, tavaly a Budapest Arénában adtak telt házas koncertet, idén már - közkívánatra - az MVM Dome színpadára tér vissza a Gianluca Ginoble, Piero Barone és Ignazio Boschetto alkotta Il VOLO együttes.
2024. 09. 30.
A southern rock műfajban tevékenykedő Asphalt Horsemen új albummal jelentkezett.
2024. 09. 30.
Pár napja jelent meg a Sonic Bear Punch zenekar legújabb viedó klipje "Minden visszaszáll" címmel, de év végéig még várható újabb megjelenés.
2024. 09. 30.
Virtuóz cimbalomjátékát sok kontinensen ismerik már Miklóst, de most sikerült meglepni mindenkit - egy Beatles, Sting, Seress Rezső és mások népszerű kompozícióit tartalmazó feldolgozáslemezt adott ki.
Iratkozz fel hírlevelünkre és elsőként értesülj a legújabb megjelenésekről, olvass exkluzív zenei híreket és interjúkat, hallgasd meg podcastunkat!

Támogatóink

Partnereink