Bryan Adams - Budapest, Debrecen

2006. 09. 06.
Bryan Adams kétszer
 
Két estén is fellép hazánkban Bryan Adamas: a pályafutásának 25. évfordulóját ünneplő Live Across The Nation turné keretében november 21-én este a Papp László Budapest Sportarénában, november 23-án pedig a debreceni Főnix Csarnokban ad koncertet a kanadai énekes-zeneszerző. Bryan Adams eddig több mint nyolcvanmillió albumot adott el világszerte, és olyan slágerek fűződnek a nevéhez, mint például a Robin Hood című film betétdala. Legutóbbi, Anthology című albuma az elmúlt 25 év slágereiből válogat, és a mostani turnét is a jubileumnak szenteli.
Népszabadság, S. M.
MEGOSZTÁS

További hírek

2021. 08. 24.
Az „Anxious” Keck Mária flamenco táncos/énekes és Jaxhe kolumbiai zeneszerző művészi találkozásából jött létre. A sok nemzetiségű részvevő gárda maradandót alkotott, zenében és látványban egyaránt.
2021. 11. 17.
Tízéves történetében először készül téli üzemmel a főváros egyik legnagyobb, szabadtéri szórakozóhelye - a Budapest Park. Téli meseországának kapuja december 3-án nyílik meg, középpontjában egy hatalmas jégpályával.
2021. 11. 15.
​​​​​​​A Trottel Records 1998-ban kazettán jelentette meg szibériai sorozatának első részeit. A sorozat 20 év múlva, vinylen éled újra, új felvételekkel és tematikával. A Szibériai sámán hangképek után íme az Észak-Turkesztáni epikus hangképek LP.
2021. 11. 14.
A Dalok.hu terjesztésében jelent meg a „magyar Mike Oldfield” ötödik anyaga. Válik Bernát egyedül felel szinte minden hangszerért, ami hallható az albumán és a grafikáját is ő készítette.
2021. 11. 12.
A "Mörcsfesztivál" egy összehangolt zenei akciós hétvége, amikor a magyar zene rajongói kedvező áron vásárolhatják meg kedvenceik relikviáit, vagy különleges, "csomagba rendezett", esetleg dedikált termékeit.
Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le a friss eseményekről és akciókról!

Támogatóink

Partnereink