Bryan Adams - Budapest, Debrecen

2006. 09. 06.
Bryan Adams kétszer
 
Két estén is fellép hazánkban Bryan Adamas: a pályafutásának 25. évfordulóját ünneplő Live Across The Nation turné keretében november 21-én este a Papp László Budapest Sportarénában, november 23-án pedig a debreceni Főnix Csarnokban ad koncertet a kanadai énekes-zeneszerző. Bryan Adams eddig több mint nyolcvanmillió albumot adott el világszerte, és olyan slágerek fűződnek a nevéhez, mint például a Robin Hood című film betétdala. Legutóbbi, Anthology című albuma az elmúlt 25 év slágereiből válogat, és a mostani turnét is a jubileumnak szenteli.
Népszabadság, S. M.
MEGOSZTÁS

További hírek

2023. 10. 27.
A Kiscsillagból és Santa Diverből ismert zenész új albuma személyes és hiteles. Ennyi már elég lenne a mai utánérzéssel teli világban, de ezenkívül profi és fülbemászó is.
2024. 03. 31.
A Konyha zenekar több szerzeménye kelt már önálló életre és lett kapaszkodó emberek életében, a legnagyobb ilyen jellegű utat a Fábián Juli emlékére írt "Földrevaló" című daluk járta be.
2024. 03. 31.
Számtalan újítással rendezik meg az idei Fülesbagoly Tehetségkutató-sorozatot, és minden eddiginél nagyobb nyereményeső hullik a döntős zenekarokra.
2024. 03. 18.
"Sosem élveztem még annyira a számírást. Volt, hogy egész furcsa ötletek is jöttek, de voltam elég bátor, hogy kibontsam". Új magyar-osztrák jazz album a BMC kiadásában.
2024. 03. 17.
Ágoston Béla a kalandozások kora után visszatér a kamaszkori énjéhez és gitáron írt dalokból álló lemezt ad ki. A Budapest Vinyl kiadásában és a Dalok.hu terjesztésében megjelent albumot a gyerekeinek ajánlja.
Iratkozz fel hírlevelünkre és elsőként értesülj a legújabb megjelenésekről, olvass exkluzív zenei híreket és interjúkat, hallgasd meg podcastunkat!

Támogatóink

Partnereink