Blind Myself lemezbemutató koncert a Kultiplexben 03. 31.

2007. 03. 30.
A  mára már lassan kultikusnak számító, Blind Myself zenekar, újabb nagylemezzel örvendeztette meg masszív rajongó táborát, és természetesen mindnyájunkat, Ancien Scream Therepy címmel. Ezen hangzóanyag - interpretációját tekintve - egyedülálló  koncert változatával találkozhatnak mindazok a szerencsések akik,  kapnak még jegyet a holnapi mini fesztiválnak igérkező "ereszd el a hajam" metal partira. A zenekar vendégeiként találkozhatunk még: a ManGod Inc., Housebound (F), Septic, Locust On The Saddle formációkkal is, akik nem különben érdekes és nívós programmal szórakoztatják a március 31-én este, a budapesti Kultiplex "Maximusba" ellátogató nagyérdeműt. 
MEGOSZTÁS

További hírek

2023. 11. 28.
Mintha megtörtént volna a generációs váltás a magyar jazzben. Új, magabiztos nemzedék jött, tisztelik a hagyományokat, de nem tartják be a stílusok közötti határokat. Egyik képviselőjük Orbay Lilla
2024. 10. 13.
Lehet jobb, mint amikor két ember szerelméből születik új zene? És ha ez a két ember két különböző kultúra gyermeke, még izgalmasabb az eredmény.
2024. 10. 08.
2019-ben hódították meg a magyar közönséget, tavaly a Budapest Arénában adtak telt házas koncertet, idén már - közkívánatra - az MVM Dome színpadára tér vissza a Gianluca Ginoble, Piero Barone és Ignazio Boschetto alkotta Il VOLO együttes.
2024. 09. 30.
A southern rock műfajban tevékenykedő Asphalt Horsemen új albummal jelentkezett.
2024. 09. 30.
Pár napja jelent meg a Sonic Bear Punch zenekar legújabb viedó klipje "Minden visszaszáll" címmel, de év végéig még várható újabb megjelenés.
Iratkozz fel hírlevelünkre és elsőként értesülj a legújabb megjelenésekről, olvass exkluzív zenei híreket és interjúkat, hallgasd meg podcastunkat!

Támogatóink

Partnereink