ALAPHANG – a zenészek új közössége, regisztrációs napot tart ma

2021. 04. 28.

Nem szükséges magyarázni, miért kiemelten fontos ma, hogy a zenészek hallassák a hangjukat. A Covid által legsúlyosabban érintett csoportok közé tartoznak, a különböző zeneipari szervezetek munkálkodása ellenére minimális a támogatás, amit kapnak. Az Alaphang kifejezetten szabad foglalkozású zenészek csoportja, amely azok helyzetén kíván javítani, akiknek a zenéje milliók számára fontos ebben az országban.

Az Alaphang
- közösség, amely meghatározza, kijelöli saját helyét és szerepét a társadalomban;
- egy közösen fenntartott érdekvédelmi szervezet, amelynek a tagsága együtt tesz a saját életminőségének javításáért.
Miért szakszervezet? Olvass erről ITT.
Ha zenész vagy, Magyarországon (is) élsz és tevékenykedsz, szeretnél tenni önmagadért és közösségben élni, itt az online jelentkezési lap.
Hogy mi is az a Magyar Zeneművészek és Táncművészek Szakszervezete, arról a website-on itt olvashatsz.
Hogy melyek azok a szolgáltatások, amelyeket ez a szervezet jelenleg nyújt a tagságának, itt olvashatsz.

Ma 11.30 és 17 között az Erzsébet téren személyesen is találkozhatsz Fenyvesi Marcival és az általa alapított szakszervezet más tagjaival. Kérdezhetsz, helyben kitöltheted a regisztrációs ívet. Bővebben ITT.

Marcival már beszélgettünk az Alaphangról és az ahhoz vezető gondolatokról a Dalok-Galopp podcastunkban, ITT meghallgathatod a beszélgetést.

MEGOSZTÁS

További hírek

2021. 04. 29.
4 millió beadott oltás után az alábbi jogszabályok lesznek érvényesek mindannyiunkra: Jegy megváltásával létszám korlátozás nélkül MEGTARTHATÓ:
2021. 05. 06.
A Los Angeles Film Awards legjobb videó klip kategóriában díjazta Curtis és Szabó Ádám remekét, az „Ez vagyok én”-t.
2021. 05. 04.
Lezárult Magyarország eddigi egyik legnagyobb dalszöveg-versenye. A Fontos a szöveg elnevezésű pályázatra közel 300 szerző küldött be szerzeményeket.
2021. 05. 03.
Szeretnénk hozzájárulni ahhoz, hogy csökkenjen a szakadék a zenészek és a szakmai szervezetek, illetve az állami intézmények között. A magyar társadalom nem ismeri el a zenészt, mint szakembert, illetve a zenészséget, mint "valamirevaló" szakmát.
2021. 05. 03.
Major Eszter neve nem csak a szülőknek lehet ismerős, akik leporellóit rongyosra forgatták az esti altatásnál, hanem bizony mindenkinek, hiszen Eszter megannyi dalt írt a hazai zenészvilág krémjének.
Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le a friss eseményekről és akciókról!

Támogatóink

Partnereink