Adománygyűjtő segélykoncert az Ukrajnából érkező menekültek megsegítésére

2022. 03. 07.

B32 Galéria és Kultúrtérben március 9-én Lovasi, Margaret Island, Petruska, Kardos-Horváth János, Henri Gonzo és sokan mások lépnek fel, közben adómánygyűtés lesz.

A B32 lehetőséget biztosított a Budapest Bike Maffia számára, hogy adományt gyűjthessen március 9-én.

Meghívtak néhány, ma meghatározó zenészt, hogy egy-egy rövid pop-up koncerttel járuljanak hozzá az ügyhöz.

FELLÉPŐK:
Lovasi András
Margaret Island Akusztik
Fekete Giorgio (Carson Coma)
Kardos-Horváth János (Kaukázus)
Csorba Lóci (Lóci játszik)
Henri Gonzo (Fran Palermo)
Szeder
Petruska
Hangácsi Márton
Egyedi Péter

A belépés ingyenes, de a bejáratnál kihelyzett pultnál kérik a vendégeket, hogy amennyire tehetik, anyagilag támogassák a szervezetet készpénz vagy banki átutalás formájában.

A fellépők végleges listája még formálódik, a műsorváltozás jogát fenntartják.

Az összejövetel Facebook eseménye ITT

Izgalmas lesz!

 

 

MEGOSZTÁS

További hírek

2022. 04. 13.
Harcsa Veronika, KRSA, Sena, MC Colombo, Palya Bea, Kardos-Horváth János, Bognár Szilvia, Fekete Bori, Volkova Krisztina, Takáts Eszter, VENI és Varga Veronika kitárulkoznak.
2022. 08. 01.
Hatodik alkalommal rendezik meg Martonvásáron a Fülesbagoly Tehetségkutatót szeptember 10-én, a Brunszvik-Beethoven Kulturális Központban. A tehetségkutató ideje alatt hangszerkiállítás, utána Szeder-koncert várja az érdeklődőket.
2022. 08. 01.
A Sziget legújabb helyszíne a DropYard, ami elsősorban a hip-hop és rap rajongóknak válhat törzshelyévé. A koncepció részben hasonlít az Európa Színpad programjához,
2022. 07. 26.
Alább megosztjuk a Music Hungary felhívását. Bármilyen egyéb kreatív ötlet is jöhet, ha támad ilyenetek, küldjétek el az info@dalok.hu-ra, megosztjuk azt is. A következő egy hónapban nagyon fontos közösen fellépni a KATA törvény ellen!
2022. 07. 20.
Az ötszörös platina lemezes világhírű lantművész Omar Bashir Magyarországon született. Édesapja (Munir Bashir elismerten a világ legjobb lantművésze volt) révén iraki származású Úd-zenészek leszármazottja.
Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le a friss eseményekről és akciókról!

Támogatóink

Partnereink