A Kontrollzé jelentkezik

2007. 11. 21.
"Abban a megtiszteltetésben van részünk , hogy a KONTROLLZÉ vendégül láthatja a legendás NULLADIK VÁLTOZAT zenekart . A nyolcvanas  évek vége óta  töretlenül dolgozó Nulladik megújult formában lép a karcagi közönség elé.
Gondolom sok szív dobban meg a zenekar neve hallatán. Tehát régi rajongóknak fokozottan figyelem! Szeretnénk meghívni erre az alkalomra minden olyan embert, aki nyitott az igényes, tartalmas zenékre. Szívesen látunk több korosztályt is, mivel úgy gondoljuk nem feltétlenül csak a fiataloknak, tetszhet ez az összeállítás. Tehát apukák, anyukák tessék kézen fogni a másikat, vásárolni egy üveg bort és eljönni a koncertre. Mi biztosítjuk a hangulatos zenét (vetítéssel kiegészítve). 
A koncert teremben asztalok is lesznek elhelyezve amelyek szintén a kényelmes kikapcsolódást biztosítják. Vendégzenészeket is hívtunk erre az alkalomra jó szokásunkhoz híven. Igazi meglepetéssel is szolgálhatunk. Kik ők? Kiderül szombaton…  
A Wavok 2005-ös demónk utolsó darabjait is itt lehet beszerezni utoljára.
 
Az ország minden pontjáról szeretettel várjuk a rajongókat!
A belépés díjtalan! Így aztán tényleg nincs semmi akadálya egy kellemes este eltöltésének!"
 
 
MEGOSZTÁS

További hírek

2023. 11. 28.
Mintha megtörtént volna a generációs váltás a magyar jazzben. Új, magabiztos nemzedék jött, tisztelik a hagyományokat, de nem tartják be a stílusok közötti határokat. Egyik képviselőjük Orbay Lilla
2024. 04. 12.
Csordás Gábor zongorista az eddigi legnagyobb magyar érintettségű ázsiai jazz-turnéra indul, április 15-27 között Kínában és Japánban összesen kilenc koncerten lép fel.
2024. 04. 02.
A Hub for the Exchange of Music Innovation (HEMI) 10 közép- és délkelet-európai zenei szervezet kezdeményezése, amelyet az Európai Unió Kreatív Európa Programja társfinanszíroz 5 évre.
2024. 04. 02.
Megjelent az új Besh o droM lemez, amelyen a már megszokott balkáni virtuóz dalok mellett gypsy swinget hallunk eszperantó énekkel, marokkói dallamokat és egy Bródy János feldolgozást. Mindezt még rockosabban és nagyon beshodromosan.
2024. 03. 31.
A Konyha zenekar több szerzeménye kelt már önálló életre és lett kapaszkodó emberek életében, a legnagyobb ilyen jellegű utat a Fábián Juli emlékére írt "Földrevaló" című daluk járta be.
Iratkozz fel hírlevelünkre és elsőként értesülj a legújabb megjelenésekről, olvass exkluzív zenei híreket és interjúkat, hallgasd meg podcastunkat!

Támogatóink

Partnereink