Vörös István: AKKOR és MOST - 1981 / 2021

2021. 02. 22.

A szervezők módosították Vörös István zenekaros koncertjének dátumát. Az eredetileg márciusban, a MOM Kulturális Központba meghirdetett koncert új időpontja 2021. október 9., helyszíne változatlan. Fontos tudatnunk minden kedves vásárlónkkal, hogy Immár 14 albuma érhető el Istvánnak és a Prognózis zenekarnak zeneáruházunk kínálatából! Érdemes végiglapozni, sok meglepetéssel szolgálhatunk! Elsőként most az "Anyu Leveleit" ajánljuk!

Vörös Pisti 1981. február 21-én alakította meg a Prognózis zenekart. Ezt megelőzően, katonai ideje alatt, Baján a HadiRock formációban nyúzta a húrokat és szerzőként bontogatta szárnyait. Ennek a csapatnak már Cirmos Kormos Gábor és Klemm Ervin is tagjai voltak. Leszerlése után, Budapesten hozzájuk csatlakozott Jankai Béla és Bártfai György dobos.

A zenekar a ’80 –as években nagy sikereket aratott fesztiválokon, klubokban és művelődési házakban, az ország minden pontján. A Prognózis zenekar 1987-ig működött. Ez idő alatt egy kis lemez a Hajsza közben–Nyári éjszakák (1982), és két nagylemez, Előjelek (1984), Tele van a város szerelemmel (1986) jelentek meg.

A zenekar megszünte után minden tag a zene közelében maradt, a Prognózis évek a mai napig meghatározóak számukra. Erre az estére Vörös Pisti meghívta régi zenésztársait, hogy megemlékezzenek a zenekar megalakulásáról A hangverseny keretében egy Prognózis blokkban felidézik a régi hangulatot, felcsendülnek a legismertebb és legkedveltebb dalok. (10-14 dal).

A koncerten természetesen elhangzanak Vörös István későbbi korszakokban írt slágerei is, a ’90-es évektől napjainkig. A koncert napján megjelenik a Hallgass, ha jót akarsz! A legjobb Vörös István dalok 6. Koncert után dedikálás.

AKKOR és MOST - 1981 / 2021
VÖRÖS ISTVÁN zenekaros koncert
Dalok a PROGNÓZISTÓL napjainkig
MOM Kulturális Központ
2021.október 9.
Vendégek az egykori Prognózis tagok:
Jankai Béla - billentyűk
Cirmos Kormos Gábor - basszus
Klemm Ervin – gitár


MEGOSZTÁS

További hírek

2021. 02. 17.
Az idén 10 éves Program minden évben mintegy 60 hátrányos helyzetű, elsősorban roma származású fiatalnak adott lehetőséget ingyen tökéletesíteni a zenei tudását.
2021. 02. 26.
A miskolci garázsbandából a DAL színpadáig menetelő, többszörösen díjnyertes zenekar vadonatúj dallal csal mosolyt az arcunkra.
2021. 02. 22.
Február 3-án a Dalok Galopp vendége volt Gerdesits Ferenc, a Marlboro Man zenekar frontembere. Két új maxi CD-vel érkezett és jelezte az ötödik Marlboro Man nagylemez február végi megjelenését is. Most meg is jelent
2021. 02. 20.
Jakab Péter „Nem Fontos Személy” című lemeze egy tipikus Covid zene – lassú és elmélyült. „Ópiumos altatók” csokra, sadcore, “búvalbaszott, avarrugdosó album” – így jellemzi munkáját a szerző.
2021. 02. 20.
Az éjszakai élet koronázatlan királya, a slágergyáros Béres Attila rendhagyó dallal érkezik. A több tízmilliós megtekintéseket generáló DR BRS ezúttal saját szerzeménnyel jelentkezett, amit 2014-ben kezdett el, végleges formát azonban idén öltött.
Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le a friss eseményekről és akciókról!

Támogatóink

Partnereink